maanantai 1. elokuuta 2016

Kiva kaveri, kivat festaritKun Qstock on takana, aletaan selvästi siirtyä loppukesään. Kyllä on aika hujahtanut mahdotonta vauhtia! Kaverin kanssa ehdittiin jo ostaa festariliput Oulun omille festareille, kun sitten vähän yllättäen saatiinkin kivemmat Vip-liput. Ostetut liput saatiin sentään myytyä eteenpäin, joskin tappiolla ja viime tingassa. Joinakin vuosina lipuista on ollut kovasti kysyntää, mutta nyt näytti olevan ylitarjontaa niin, että sai jännittää, pääseekö lipusta eroon ensinkään.


Jälkikäteen festarikuvia on kiva käydä läpi: omista kuvakansioistani löytyy yksi kuva ruoka-annoksesta ja 150 kuvaa omasta naamasta. Vaikka mitäpä sitä esiintyjiä kuvailemaan. Jos alkaa tehdä mieli katsoa, miltä se Anssi Kela (jota ei muuten edes päästy katsomaan, kun oli niin törkeä ryysis) tai Chisu näyttää, voi Googlen kuvahaulla jälkikäteen tarkistaa.

Mekkojuttu jaksaa naurattaa. Ostin maksipituisen kukkamekon joskus talvella (tänä tai viime) kirpparilta viidelläkymmenellä sentillä. Kevään karsinnassa mekko oli hävitysuhan alla. Sovittelin sitä ja pohdin, kehtaako noin avonaista mekkoa edes käyttää missään. On se kyllä aika avara.
 
Kunnes sitten hoksasin, että V-aukko kuuluu selkäpuolelle. Haha! Hoksauksen jälkeen kukkamekosta tuli ehdoton lempparini. Ja ihan hyvin sopii maksipituus vähän lyhyemmällekin tyypille.


 
Onnea on kiva kaveri ja kiva festarimieli! Harmi, että pitää palata takaisin maan pinnalle näistä tunnelmista.


6 kommenttia:

 1. Tosi ihana tuo mekko <3
  Hyvä musiikki ja seura on ihan parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko oli kyllä hyvä löytö, ja onneksi en heivannut sitä menemään! Olen ihastunut tuollaisiin vaatteisiin, jotka jättää selän paljaaksi.

   Poista
 2. Sattuuhan niitä kommelluksia. Kivan näköinen puku. Herkullinen ruoka-annos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ruoka oli kyllä tosi, tosi hyvää, ja ihana kun sai festarialueella syödä.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!