sunnuntai 28. elokuuta 2016

Avartuu, avartuu!Olohuoneen nurkassa makoilee vielä melkoinen kasa kirppisrompetta ja tutuille jaettavia asioita. Eilen haettiin kaappi olohuoneesta ja vanhasta kaapin ovesta tehty sivupöytä keittiöstä. Kyllä se vähä kerrallaan avartuu, vaikka hommaa vielä riittääkin! On tosi mukava karsia, kun voi miettiä uutta kotia ja uuteen kotiin tulevia uusia asioita.
Sinne meni! Tätä kuuta on jäljellä enää kolme päivää, ja sitten alkaakin viimeinen kuukausi tässä asunnossa. Aika tulee kyllä tarpeeseen, mutta miten uutta kotia malttaa odottaa?


10 kommenttia:

 1. Möitkö sinä siis pois tuon itsetekemäsi turkoosin kaapin?
  Miksi, oi miksi???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli vain kaappi ja meillä on liikaa kaappeja :) Parasta kaapissa oli sen tekeminen ja touhuilu; uuteen kotiin se ei enää mahdu. Mietin jopa siitä ikivanhasta makuuhuoneen kaapista luopumista, kun en tiedä, mihin nurkkaan sen saan mahdutettua. Mutta siitä en kuitenkaan raaski luopua.

   Poista
 2. Tuosta kaapista on kuvakaappaus puhelimessa :D Se on vaan niin ihana, että jossain välissä toivottavasti saan duunailtua itselleni samalla idealla kaapin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kiva! Mullakin on tapana napsia netistä kivoja kuvia inspiraatioksi. En koskaan jaksa laittaa lähteitä muistiin, ja sitten harmittaa, kun niitä ei voi ilman lähteitä esitellä. Nytkin olisin voinut jakaa yhden tosi kivan kuvan tapetista, jonka tilasin pojan huoneeseen, mutta lähde puuttuu!

   Poista
 3. Paljonko teillä on neliöitä siellä nyt? Entä uudessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä nykyisessä on 83, uudessa 78.5. Uudessa tilaa vie sauna, mutta se kyllä tuntui melko avaralta. Toisaalta tästä asunnosta pari neliöitä vie vaatehuone, jota uudessa ei ole.

   Olohuone on tietysti suurin huone, mutta taitaa olla silti pienempi kuin tämä nykyinen. Makuuhuoneet tuntuivat melko pieniltä. Keittiö taas on järkevämmän mallinen, neliö kun se tässä on pitkulainen. Sinne mahtuu kunnolla ruokapöytä toisin kuin tänne.

   Eteiskäytävä on tosi pitkulainen, ja mietitäänkin, mihin saadaan Converse-hylly mahtumaan. Se täytyy tietysti uudessakin kodissa olla.

   Poista
  2. Jep. Meillä on neliöitä tuosta välistä, vaikka asutaan huonetta isommassa kämpässä ja ihmisiäkin on yksi enemmän. Ei ihmekään, että teillä tuntuu olevan kolme kertaa enemmän rompetta ja kaksi kertaa enemmän huonekaluja kuin meillä! :D

   Poista
  3. No meillä varmaan onkin monta kertaa enemmän rompetta kuin normaali-ihmisillä :) Totta kai sitä tavaraa on tullut tässä asuessakin lisää, mutta oli meillä vielä keväällä (ja on vieläkin) tosi paljon sellaista mukana kulkenutta, jonka olisi aikaa sitten saanut karsia pois.

   Kunhan päästään tavarakaaoksesta ja muutetaan uuteen, voisin aloittaa sellaisen plus- ja miinustaulukoinnin, jossa lasken, mitä tavaraa tulee ja mitä menee! Omat valokuva-albumit on kyllä jänniä seurattavia jälkikäteen, kun kirppiskansioista näkee, minkälaista tavaraa on lähtenyt ulos. Ei niitä jälkikäteen muuten enää muistaisikaan.

   Poista
 4. Nuo muuttopuuhat ovat aika raskaita. Mutta karsiintuu turhat tavarat pois.
  Saapi sitten uusia tilalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, mutta onneksi koko ajan edetään hippusen kerrallaan! Pitää kirjoitta lista ylös asioista, jotka täytyy tehdä. On niin paljon hommaa vielä. Tylsimpänä ja tympeimpänä seinien paklaus ja maalaus.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!