torstai 7. heinäkuuta 2016

TunnelmavalojaVoi hyvät hyssykät näitä kesäsäitä! Vettä sataa niin kuin... saavista kaatamalla, ja niin on pimeä, että täytyy aivan valoja pitää sisällä. Mikä kesä se tämmöinen on, kysynpähän vain.


Pallovalosarja on onneksi niin mukava ja hieno, että sitä pitää ilokseen päällä.

Vanha Block-valaisin on iät ja ajat keikkunut milloin missäkin nurkassa, mutta nyt sille löytyi oma paikka ikkunalaudalta. Kaikki herkut pitää sijoittaa vähän syrjempään, niin ettei niitä ihan heti huomaa. Sitten voi kokea löytämisen riemun.

Tämä viikko on hujahtanut ihan siivillä, vaikka onkin ihan rätti ja naatti. Torstai on viikonpäivistä paras: silloin kaikki hyvä ja mukava on vielä edessä. Torstai on siis viikonpäivien kevät. Joku järkevä rykäisisi tänään viikkosiivouksen, mutta meillä se jää haaveeksi: parvekkeelle tehdään tällä viikolla tehdään jonkinmoista katselmusta (säävarauksella vieläpä eli se ei etene ikinä). Tuota toimenpidettä varten parveke on pitänyt tyhjentää, ja siellä ne nyt kaikki kalusteet ja lattialaatat olohuoneen nurkassa keikkuvat. Joskus sitä haaveilee, että omistaisi vain matkalaukullisen tavaraa, niin välttyisi kaikenlaiselta raijaamiselta ja puljaamiselta. Olisi vain hammasharja, passi ja vähän vaatteita! (Nyt kun aloin luettelemaan, keksin muutaman muunkin tarpeellisen tavaran, mutta en viitsi rikkoa illuusiota ja jätän listan tähän.)


Mukavaa alkavaa viikonloppua! Perjantai pitäisi kyllä julistaa valtakunnalliseksi liputuspäiväksi.
 

10 kommenttia:

 1. Sitä se on täälläkin, niin pimeetä ettei lehteä näe lukea ikkunan edessä, ei muuta kuin valot päälle.
  Vois kyllä sytyttää palloketjuvalot, en vain oo tajunnut :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekunti juhannuksen jälkeen alkaa aina pimetä ja kesämieli hiipua! Nythän ei kesä ole ehtinyt edes alkaakaan. Sen tietää aina toukokuussa, kun on joku kaksi lämmintä päivää, että tässä se kesä sitten oli!

   T. Nyreä pessimisti

   Poista
 2. Tykkään noista Block-valaisimista. Minullakin keittiön ikkunanpielessä on pallovalot..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Block on jännä, sellainen kestosuosikki, joka kulkee mukana mutta jonka aina unohtaa :) Nyt se on taas pitkän tauon jälkeen käytössä, ja kylläpä se on hieno :)

   Poista
 3. Block-valaisin on kyllä kaunis ja ajaton! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä: mulle tulee siitä mieleen 90-luku. Ei kai se enää ole sellainen hittituote niin kuin aikanaan. Nyt kun sen suurin hehkutus on laantunut, se saa olla pelkkä jännä lamppu vain :)

   Poista
 4. Täälläkin on vaan sadellut. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei enää sada, mutta kylmä on! Ei koskaan hyvä!

   Mukavia viikonlopun viimeisiä hetkiä :)

   Poista
 5. Itsee olen joskus ajatellut samalla lailla, että pitäis olla vain minimi tavaroita, mulla kun on vaikka muille jakaa.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6)arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdet juomalasit, yhdet lautaset, yhdet lakanat ja sitä rataa! Sillä tavalla, että kun muuttaa, saa kaiken mahtumaan pakettiautoon! Ei koskaan tule tapahtumaan, enkä oikeasti raaskisi luopua astioistakaan.

   Sulla on kyllä mielettömän arvokkaat arvontapalkinnot! Toivotaan oikein monia osallistujia! :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!