tiistai 19. heinäkuuta 2016

Arkista jumitustaTiistai selätetty, loppuviikkoa siis eletään! 


Kotona on kaikki ennallaan, juuri niin kuin aina ennenkin. Vaikka juuri karsin hirveästi tavaraa, tuntuu, että vieläkin on liikaa. Vähemmälläkin pärjäisi, ja olisipa ainakin vaihtelua.Samat vanhat nurkat alkavat taas kyllästyttää. Onkohan yleinenkin ilmiö, että sisustusinto hiipuu kesää kohti? Olisi kiva haluta tehdä mukavia kotijuttuja, mutta kun en yhtään halua!


8 kommenttia:

 1. Ehkä se on ihan luonnollista, ettei koko ajan halua tehdä koti/sisustusjuttuja. Jää sitten muille vuodenajoille aikaa vaikuttaa sisustus/kotoiluinspiraatioon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kesä on muutenkin sellaista aikaa, että tuntuu kaikki vähän jähmettyvän paikoilleen :) Harrastukset, koulut, blogit, eri paikkojen aukioloajat...

   Poista
 2. Oi, onpa sinulla mukavan näköisiä viherkasveja. Uskaltaisinkohan toivoa jonkinlaista viherkasviesittelypostausta? Millainen on kunkin kasvin reitti sinun hoitoosi? Ruukkuvalintasikin kiinnostaisivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva ehdotus! Voisinpa tehdäkin, harmi vain etten kovin paljon kukista tiedä :) Noista ikkunalaudalla olevista kasveista 2 on varresta juurrutettu, yksi äidiltä nappaistu pistokas (vai mikä se on joka juurineen otetaan) ja loput kaksi kaupasta.

   Pitääpä muistaa käydä kastelemassa kukat, etteivät kuole :)

   Poista
  2. Kiva, että ehdotukseni herätti kiinnostustasi :) Mukava olisi kuulla myös kukistasi sisustusnäkökulmasta: miksi ne ovat siinä, missä ovat, ja niissä ruukuissa, missä ovat, ja miksi olet napannut kotiisi juuri nuo kasvit. Jään innolla odottelemaan, jos kiinnostusta riittää postaukseksi asti.

   Poista
  3. Minäpä tosiaan tartun tähän! :) Kiitokset vinkistä!

   Poista
 3. Hei, minäkin tykkäisin viherkasvipostauksesta! Erityisesti oikeastaan tulin kysymään mikä on vasemmanpuoleisin puumainen iso kasvi?
  Ja niin ihana blogi ja kirjoitustyyli sinulla, yksi lemppareistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, mulla ei ole ollenkaan vihersormea! Mutta tartun tähän ideaan kyllä :)

   Vasemmanpuoleinen iso puumainen kasvi on sitruunapuu. Se on ostettu ihan Ikeasta ehkä vuosi tai kaksi sitten. Se kasvoi pitkään ihan oikeita isoja sitruunoita ja teki uusia kukkia, jotka jonkin verran lähtivät tuottamaan hedelmää. Ne kyllä putoilivat järjestäin pois, kun aika oli niin väärä: talven pimeillä se tuntui yrittävän tehdä eniten hedelmää.

   Sitruunapuu näytti keväällä siltä, että sen saa raahata suoraan roskiin. Saksin sivuleikkureilla kuolleita oksia irti, ja niin se taas näytti reipastuvan! Aika sitkeä tapaus, vaikka olenkin niin löyhämielinen hoitaja.

   Kiitos tosi paljon kivasta kommentista!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!