keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Söpö pieni pihavinkki + pikkuisen nostalgiaaKipaisin tänään keskustassa kameran kanssa, ja kirkon pihamaalla kesäkahvilan sisustus näytti niin kutsuvalta, että piti vallan käydä näppäämässä kuva! Tässä on jotenkin kauhean mukavaa henkeä: kivinen penkki, jota ei koskaan ikinä milloinkaan tarvitse olla siirtelemässä, ja muutama vaivaton matto sen päällä kotoisuutta tuomassa. Värikkäät räsymatot pihatiloissa näyttävät iloisilta, mutta ovat nämä seesteiset, maisemaan sulautuvatkin matot aika kivan näköisiä!


Huomaan nappailevani pihasisustusideoita enenevissä määrin jopa keskikaupungilla, vaikka omasta pihasta voi vain haaveilla. Jos oikein kovasti haaveilee, ehkä se ennen pitkää muuttuu todeksi? Sittenpä tiedän jo valmiiksi, miten pihani sisustan.

Sisällä kotona heinäkuinen aurinko lämmittää ilman paahtavan kuumaksi.
Poika on ollut tämän viikon mummolassa serkkujensa kanssa remuamassa. Varmasti syö liikaa herkkuja, katsoo liikaa televisiota eikä käy edes hillametsässä, vaikka lupasi. Toista se oli minun aikanani; hillametsässä käytiin kesät talvet, eikä puhelintakaan näpytetty päntiönään. Typeränä olisi pidetty, jos olisi ottanut pyöritettävän lankapuhelimen vielä yöksi sänkyyn toljotettavaksi. Saati että olisi raahannut sen mukanaan kaupungille ja lähtenyt öttiäisiä metsästämään.


Joskus sitä kaipaa aikaa, kun puhelin oli vain puhelin.


4 kommenttia:

 1. Hyvä idea laittaa matto ja tyynyt kivipenkille, on lämpöisempikin istua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja aika simppeli juttu toteuttaa! Ei mitään pilipalia siellä täällä, mutta mukavan näköistä kaikessa yksinkertaisuudessaan.

   Poista
 2. Kiva idea nuo räsymatot pihalla! Minä sisustin keväällä grillikotaa räsymatoilla ja vuorasin kodan istuinpenkit räsymatoilla, piristi kummasti kodan ankeaa ilmettä. Ja hei, upea tuo musta suuri kaappi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räsymatot pihalla on ihanan kotoisia :) Jos minulla olisi oma piha, haluaisin että se olisi mahdollisimman helppohoitoinen. Ehkä niitty mielummin kuin nurmikko! Tai joku apila peitekasvina, ihan mikä vain mitä ei tarvitse pörryytellä ruohonleikkurilla jatkuvasti!

   Tuo musta kaappi ei ole ollenkaan suuri. Olisikohan joku 120-140 senttiä korkea :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!