sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Kesäiltana keittiössäIhana helteinen sunnuntaipäivä kääntyy iltaan. Takana on taas yksi vaihteikas ja jokseenkin työntäyteinen viikko, edessä uusi kokonainen. 


Tuoreet kukat jaksavat ilahduttaa aina vain. Suorastaan askeettiseksi riisuttu keittiö kaipaa vähän vihreää, ja viime aikoina kukkakimput ovatkin jääneet olohuoneen sijasta keittiöön. Kummallista, miten yksi pieni asia tekeekin koko huoneen ihan erilaiseksi.
Kasin pintaan saakin jo ruveta iltapuuhiin. Koirille ruokaa, iltalenkki ja sitten uinumaan! Kummallinen juttu, että koko päivä menee nuokkuessa, mutta kun ilta koittaa, tapahtuu ihme ja virkistyy. Jos en käyttäisi herätyskelloa ja pakottautuisi heräämään ihmisten aikoihin, olisin sekaisin kuin seinäkello. Aamut eivät vain ole minun juttuni, ja aikaisiin aamuihin on pakko valmistautua jo monta päivää etukäteen.


Tsemppiä ja kaikkea ihanaa tulevaan viikkoon! Kyllä se siitä taas!


10 kommenttia:

 1. Mulla sama juttu, virkistyn mitä myöhäisemmäksi ilta tulee. Sitten aamulla nukuttais kummasti !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Aamut on karseita. Jos saisin nukkua ja herätä oman rytmin mukaan, heräisin varmaan 9-10 aikaan. Ja menisin nukkumaan ehkä kahdelta. 7 tuntia unta riittäisi noin aivan hyvin, mutta jos pitää herätä kuudelta, on pakko mennä ennen kymppiä nukkumaan ja siltikin väsyttää törkeästi!

   Poista
 2. Blogitauko takana ja paluu helteiseen Ouluun:)
  Teillä näyttää raikkaalta helteestä huolimatta.
  Käyhän katsastamassa reissupostausta sivuiltani iltalukemisena ja mukavaa ukkospäivän odotusta. Huomennahan me saamme Ouluun "sata salamaa"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helei, tervetuloa takaisin!

   Sata salamaa taisi olla paremminkin viisi salamaa :) Rankka sadekuuro ja sillä ohi! Toivottavasti nyt viikonlopun ylikin jaksaisi paistaa ja olla helteistä.

   Poista
 3. Ihania kukkia! Tiedätkö muuten että olisiko kellään myytävänä go pro hero 3 tai 4 ? :D Mukavaa Keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   En tiedä tuosta pelistä yhtään mitään, mutta koettaisin seuraavia: aiheeseen liittyvä Facebook-ryhmä / ostoilmoitus oman alueen Facebook-kirpparilla, Huuto.net, Tori.fi tai Vähänkäytetty.fi.

   Onnea etsintään :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitokset! Muistinkin, että ne täytyy kastella, etteivät kokonaan kuole!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!