maanantai 18. heinäkuuta 2016

Karsittu keittiöMeillä on viime aikoina siivouspäivä hivuttautunut järjestelmällisesti sunnuntaille. Toisaalta olisi kiva aloittaa viikonloppu puhtaalta pöydältä, mutta aivan yhtä mukavaa on aloittaa arkiviikko niin, että koti on aivan tiptop. 


Ruusupuska lienee muuten jo kolmen viikon ikäinen. Nyt se alkaa jo elähtää, mutta kyllä on sitkeää laatua tämä!

Koti on jo jonkin aikaa ollut riisuttu matoista siivoussyistä. Keittiön sivutason allakin oli ennen värikäs verho, mutta nyt on meneillään joku sellainen vaihe, että nautin, kun tavaraa ja kaikenlaista vaivannäköä vaativaa rompetta on mahdollisimman vähän. Onkohan sitä vieläkin pikkuisen liikaa?

Viikon rankimmat päivät, maanantai ja tiistai, on pian selätetty. Keskiviikosta alkaakin jo henkinen viikonloppu tai jos ei aivan viikonloppu vielä, niin sen odottaminen ainakin. Vielä täytyy käyttää koirat lenkillä ja sitten suihkun kautta uinumaan! Miten sitä voikaan olla näin naatti!


8 kommenttia:

 1. Mulle tulee aina tiistai-iltapäivisin sellainen fiilis, että kyllä tää tästä! Vasta eilen oli maanantai ja nyt on viikko jo melkein puolessa välissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie ajattelen asian aivan samalla tavalla :) Tiistain kello 12 on iso merkkipaalu elämässä. Kaikki siitä eteenpäin on yhtä henkistä juhlaa.

   Kaltaistemme pitäisi perustaa oma sivusto. Itsensäpettäjät.com voisi olla hyvä nimi.

   Poista
 2. Mun makuun alkaa olemaan jo aika minimalistista. Mutta mukavaa, kun on siistiä ja helppo siivota kun ei tarvitse nostella tavaroita pois tieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa tykkään sellaisesta runsaasta sisustuksesta, mutta käytännössä en jaksa nyhjätä siivouksen kanssa. Joku siivousrobotti olisi hyvä.

   Poista
 3. Tavara vähyys helpottaa kyllä huomattavasti siivottavuutta! :)
  Ja ne kauniimmat esineet tulee kyllä paremmin esille. Tosin oma kämppä täysin täysi romusta. :)
  Toden totta, että ku Maanantai ja Tiistai on ohi, niin saa alkaa valmistautumaan loppuviikkoon, joten mukavaa loppuviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee, ja tosiaan kauniit tavarat näyttää parhailta pieninä sommitelmina tai kokonaan yksin :)

   Mukavaa loppuviikkoa sinnekin! Nyt on pahin ohi :)

   Poista
 4. Meillä on se vaihe että rompetta on joka paikassa, huh, huh. Kun on toi ikkunoiden pokien maalaus, kaikki poistettu ikkunoiden edestä, osa maalaamati vieläkin, siis rompejuttu jatkukoon !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän itsekin aloittaa uusi rompekierros? Reissuun lähtemisessä on aina mukavaa tunnelmaa: sitä pakkaa mukaan vain murto-osan omaisuudestaan, ja niillä valikoiduilla tavaroilla pärjäisi vaikka kuukauden. Niin paljon sitä omistaa turhaa rompetta.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!