tiistai 7. kesäkuuta 2016

Viimeisiä viedäänMikä avaruus täällä valkeneekaan, kun viimeiset romppeet pakataan ja pinotaan lähteviin kasoihin. Kirppistavaraa on jäljellä enää kourallinen, ja kaikki lähtevä on siisteissä kasseissa ja laatikoissa valmiina maailmalle. Varmasti menee useampi tunti, kun suhailee tavaraa lopulliseen määränpäähänsä Matkahuoltoon, Smartpostiin, kaatopaikalle ja Konttiin. Mutta sittenpä se on lopultakin tehty!


Värikäs nojatuoli on pitkään toiminut tavaran säilytysvarastona, ja sekin on nyt rojun alta päässyt esille. Takana olevan lipaston entisöinti on vielä kesken. Sivuilta se näyttäisi aika kivalta noinkin, mutta uusi mäntylevy kantena pakottaa käsittelemään pinnan jollakin tapaa. Jätin lipaston mietintämyssyn alle: kansi ei nimittäin tunnu asettuvan runkoon täydellisesti.
Parvekkeen kuuraus on seuraavana edessä tehtävien asioiden listalla. Vastoin sääntöjä (= sitten vasta saa ostaa kukkia tai jotain uutta, kun on ensin siivottu) ostin jo pari sievää kesäkukkaa, joita tosin en ole raaskinut viedä ulos säiden armoille. 


Suunnittelin, että olisin nikkaroinut miniparvekkeelle sinne paremmin sopivat kalusteet, sellaiset seiniä kiertävät istuinarkut. Ei mitään hajua materiaaleista, enkä ole vielä ryhtynyt varsinaista toteutustakaan miettimään, mutta eivätköhän ne ajatukset sieltä taas putkahtele! Pian voisi jo ruveta parvekkeen parissa puurtamaan, ettei kesä vilahda kokonaan ohitse. Kohta kai jo kesäkukkien myyntikin lopetetaan, enkä minä ole vielä päässyt edes kunnolla alkuun!


6 kommenttia:

 1. Tuo nojatuoli ansaitseekin olla esillä, minusta kun se on niin kaunis.
  Aurinkoista tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli oli kirppissession aikaan kirppistavaran kantaja. Nyt se on taas tullut esille!

   Mukavaa torstaipäivää :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitokset! Joku on osannut päällystää sen melkolailla erikoisella kankaalla! Ostin sen muistaakseni viime kesänä Kontista, tykästyin sen kummalliseen ilmeeseen :)

   Poista
 3. Lueskelin vähäsen blogiasi, mielenkiintoinen. Palaan paremmalla ajalla lueskelemaan uudestaan.
  Voit myös piipahtaa blogissani jos kiinnostaa !!
  Laitoin blogisi lukulistalleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ja tervetuloa tänne! Minäpä tulen vastavierailulle!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!