maanantai 20. kesäkuuta 2016

Uusi ruokailutilaKarsinnan myötä olohuoneesta vapautui kokonainen seinämä uuteen käyttötarkoitukseen, ruokailutilaksi. Pikkuruiseen keittiöön turhan suuri ruokapöytä siirtyi uudelle paikalleen, ja koko tila tuntuu taas aivan uudelta.


Keltainen neliö sai vähän jatkoaikaa, mutta eiköhän tuo pian maalata piiloon.

Uudella ruokapöydällä on jo ehditty aterioida muutamaan kertaan. Ensimmäinen ateria valmistettiin tietysti erityisellä vaivalla.Siispä näillä eväillä kohti uutta viikkoa!


8 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania herkkuja!

  Ihanaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syöminen on mukavaa puuhaa! :)

   Hauskaa juhannusta!

   Poista
 2. Ihana ruokapöytä mutta pidättekö nuo sivupalat aina alhaalla? Eikö silloin ole hankala istua pöydän ääressä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöydässä on tosiaan molemmilla puolilla tuollaiset jatkopalat, jotka tuplaavat kannen leveyden. Niitä pidetään kiinni kun ei ruokailla (pöytä vie vähemmän tilaa), ja ne avataan kun pöydälle tullaan istumaan (mahtuu jalat alle). Ei siinä voi istua, jos ei nosta kantta ylös, mutta kannen nostaminen on kolmen sekunnin toimenpide :)

   Poista
 3. Tuo keltainen läntti seinällä on aivan ihana! antaa oivaa syvyyttää ja näyttääkin siltä, että siinä kohtaa seinää olisi jokin pieni syvennys. Toimii mielestäni todella hyvin :)
  t. Eevi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain! Jonkinlainen rajaava tekijä sopii minusta tämänkaltaisiin keskelle ei mitään rakennettuihin oleskelutiloihin. Ehkä tuo ärtsynkeltainen on sen verran reipas väri, että se on oma silmää vähän alkanut häiritä. Mutta enpä keksi, mitä siihen tilallekaan laittaisi! Yksivärisenä seinä olisi aika tylsä ja pöytä vähän irrallinen.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!