tiistai 14. kesäkuuta 2016

TietokonenurkkauksellaNiin ne suunnitelmat elävät! Jos olisin karsinnan alkuvaiheessa maalannut seinät ja luopunut niistä kalusteista, joista ajattelin luopuvani, olisin ensitöikseni maalannut olohuoneen keltaisen neliöseinän ja mustan liitutauluseinän. Sitten olisin myynyt pois kaikki kalusteet alkaen pupuvedinkaapista. Ankara kyllästys iski ihan kaikkeen maalliseen omaisuuteen, mutta se meni monen tavaran kohdalla ohi, kun jäljelle jääneet tavarat saivat ilmaa ympärilleen.


Keltainen neliöseinä sai ainakin toistaiseksi jäädä. Musta liitutauluseinäkin näyttää taas ihan kivalta. Pupukaappi ja mintunvärinen kaappi rupesivatkin yhtäkkiä täydentämään toisiaan. Saisiko nämä kaikki sittenkin jäädä?

Tietokone keskusyksikköineen on umpiruma ja hirveästi tilaa vievä rakennelma, mutta eipä tässä auta muuta kuin toivoa, että ihme tapahtuu ja joku aamu herättyäni huomaan, että tilalle onkin ilmestynyt linjakas ja laadukas läppäri. Minun puolestani kaiken elektroniikan voisi integroida tapettiin, mutta joskus on vain kohdattava elämän realiteetit. Siinä ne nyt sitten on ja jököttää, ajavat kuitenkin vielä asiansa.


Elmo on ottanut pöydän alustan omaksi nukkumispaikakseen. Kunhan koirien räsymattotyyny on pesty, Elmo saa taas pehmikettä tassujen alle ja tietokonenurkkaus pikkuisen lisää pehmeää ilmettä.


4 kommenttia:

 1. Minä olen päättänyt rakentaa itselleni nyt ihan tosissaan pienen työnurkkauksen. Tai siis oikeastaan minulla kyllä jo on sellainen, mutta ei sinne mahdu mitään tekemään. Hah. Kon Maritusta siis tiedossa. Niin paljon tulee koneella nykyään puurrettua, että kyllä minä ansaitsen ihan oman kivan paikan tälle touhulle. On ollut tosi inspiroivaa seurata sinun projektiasi! Sinulla on kaunis koti ja paljon mielenkiintoisia tavaroita. Silmää kauneudelle ja väreille. Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilman muuta tarvii oman nurkkauksen! Sellaisesta tuleekin sitten oikein tsemppifiilis :)

   Todella paljon kiitoksia ihanasta kommentista! Mukavaa viikkoa sinullekin ja voimia karsintaan!

   Poista
 2. Kivan näköinen työnurkkauksesi on. Ihana paikka koirulilla.Kiva kun on seuralainen mukana.

  VastaaPoista
 3. Seuralainen on aina mukana! :) Elmo on alkanut viime aikoina suosia sellaisia nukkumapaikkoja, joissa se pääsee pieneen koloon suojaan.

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!