maanantai 6. kesäkuuta 2016

Takaisin arkeenIson raivausoperaation ja vähän pienemmän somistuprojektin jälkeen pääsee taas hölläämään ja tekemään aivan tavallisia asioita. Tavarasta eroon pääseminen vie aikansa, ja olohuoneessa odottelee vielä iiiiso kasa pahvilaatikoita pois lähetettäväksi sekä pienempi kasa epämääräistä rompetta lajittelemistaan. Ihan kohta päästään siirtämään ruokapöytä tyhjentyneeseen olohuoneeseen, mutta sitä odotellessa ruokaillaan vielä tuttuun tapaan pienessä keittiössä.


Lämpimillä kesäilmoilla tulee usein tehtyä ruokaisia salaatteja. Sellaisia, joihin tupataan vähän kaikkea sitä, mitä kaapeista sattuu löytymään. Punasipulia on tullut viime aikoina pilkottua salaattiin kuin salaattiin; se vain tuo niin mukavasti makua.
 Pidemmän tauon jälkeen on kiva saada taas omat vanhat astiat käyttöön. Astioiden määrä karsiutui jonkin verran, ja nyt jäljellä on kippojen valikoitu parhaimmisto.

 Ehkäpä tänään saan viimeinkin olkkarin viimeiset rytöläjät käytyä läpi! Onneksi en raivausta aloittaessa vielä osannut arvata, miten iso työ on edessä ja kuinka pitkään se vie aikaa. Ja onneksi on hetki enää jäljellä, että koko raivaus on pelkkä muisto vain!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!