lauantai 25. kesäkuuta 2016

Sinistä ja punaistaOikeammin ehkä turkoosia ja terrakottaan vivahtavaa punaista, mutta sininen ja punainen kuulostaa jotenkin paremmin yhteensopivalta. Lapsen huoneen seinä maalattiin jo 3.5 vuotta sitten turkoosiksi, ja vaikka ajatus oli, että tehosteseinien väriä voi helposti vaihtaa kyllästyessä, ei turkoosia kohtaan ole herännyt minkäänlaisia tympääntymisen tunteita. Tulipa valittua kerrassaan hyvä sävy! Perusvärit passaavat hienosti turkoosin pariksi, ja retrokalusteet tuovat mukavaa vastapainoa pirtsakkuudelle.


Ai että matoton elämä on oikeaa luksusta! Niin sutjakkaasti sujuu siivous, kun ei tarvitse raijailla mattoja ees taas. Koirista ei normaalisti irtoa karvaa, mutta Elmolla on paraikaa meneillään jonkilainen henkilökohtainen karvanuudistusprojekti, ja valkoiset lattiat ovat ihanan täynnä pienen pientä karvaa aivan koko ajan. Miten voi yhdestä koirasta edes riittää niin paljon karvaa leviteltäväksi?

Lapsen huoneessa oli aikaisemmin keltaiset omppuverhot, jotka vaihtuivat nyt isolle pojalle paremmin sopiviin yksivärisiin verhoihin. Verhot ovat kyllä kovin kranttuja olevaisia: tykkään kovasti kuviollisista retroverhoista, mutta yritäpäs laittaa niitä ikkunoihin, ja koko tila synkkenee ankeaksi. Nämäkin verhot pimentävät tilaa, mutta toisaalta niiden tehtävä onkin suojata yöunia väsymättömältä kesäauringolta.

Ihan tuntuu sunnuntailta! Mikä yllätys lienee huomisaamuna luvassa, kun onkin oikea sunnuntai edessä. Ihan niin kuin Päiväni murmelina.


4 kommenttia:

 1. Turkosi seinä on kaunis ja matottomuus, varsinkin kun on noin kaunis lattia, on kivaa....näin kesäisin ainakin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä tykkään matoista, monenlaisista, mutta en vain jaksa sitä raijaamista! Elmolla on tosiaan poikkeuksellisesti jonkinlainen karvanlähtökausi. Normaalisti meidän villakoirapohjaisista koirista ei lähde karvaa, mutta nyt on ihan joka ikinen päivä saanut lastata tai imuroida lattiat.

   Ei muuten kannata ottaa valkoisia lattioita ja mustia koiria. Ei varmaan kannattaisi ottaa valkoisia lattioita, vaikkei olisi edes mustia koiria. Tai koiria.

   Poista
 2. Mäkin tykkään lattioista joissa ei ole mattoja. Nimenomaan ton siivouksen takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se siivous kyllä aika paljon määrää siinä vaiheessa, kun pitää jaksaa nähdä vaiva! Räsymatot oli minusta kätevämpä nakata pihalle kuin imuroida, mutta on siitä ulos viemisestäkin ihan tolkuton vaiva!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!