maanantai 13. kesäkuuta 2016

Koristeet kehiin!Pois pakatuista tavaroista koristelaatikko oli viimeinen, jonka avasin. Joitakin tavaroita laittelin kaappiin hetkeksi jäähylle, joidenkin asioiden esille ottamista oikein odotin. Maltoin kuitenkin mieleni, enkä ottanut yhtään tavaraa esille ennen aikojaan.


Turkoosi pallovalosarja ostettiin uusi koti mielessä, mutta tännepä jäätiinkin! Raikastuneessa olohuoneessa pallovalot näyttävät oikein kivoilta. Turkoosi sopisi hyvin myös nikkaroimani mintunvärisen kaapin pariksi, mutta siellä johtosarja näyttikin sotkuiselta. Vaikka eipähän tuota nyt tarvinnut vasaralla naulata seinään; sopii kai sen paikkaa joskus vaihdellakin!


Mitenhän joku joskus raaski luopua tästä nojatuolista? Kalvaakohan ikävä mieltä? Ehkä jollakin tapaa saatan ymmärtää, että kaikki eivät tästä tyylistä välitä, mutta se täytyy ainakin myöntää, että tämä tuoli ei koskaan jää ilman kommentteja.

Ikkunanpesun yhteydessä  hoidin ja suihkuttelin myös kukat. Pari vahingossa irronnutta oksaa oli ollut vesilasissa juurtumassa kuukausitolkulla. Toinen varmaan lähtee uuteen nousuun, toinen täytynee pian haudata. Juurrutettu kukka lähtee kaverin kotiin, jos se ei sitä ennen kuole.


Siirsin kaikki viherkasvitkin yhdelle ikkunalaudalle, että niiden hoitaminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Rykelmänä ne näyttävätkin aika mukavalta!
Olohuoneessa kummittelee vielä ylimääräinen rullakko, jota kukaan ei tunnu haluavan. Kunhan se siitä lähtee, saadaan vielä lisää avaruutta olkkariin!


12 kommenttia:

 1. Minäkin olen laittanut kukat yhteen paikkaan, helppo kastella eikä joku unohdu. Samoin laitan pihalle ruukkukukat etuverannelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kukista on paljon vähemmän vaivaa yhdessä kohtaa! Muutenkin ne näyttävät minusta kivoilta yhteen kohtaan keskitettyinä :)

   Poista
 2. Sekö kirjastorullakko? Oi, olisipa ihanaa päästä sen uudeksi omistajaksi <3 Matkahuollon kautta tulee varmaan turhan tyyriiksi ryhtyä kaupoille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuuust se! Se sopisi hyvin johonkin industrial-tyyliseen loftiin, jossa on tiiliseinää, putkea, betonia ja valkoista :) Meillä se on liian iso ja tukkoinen. Plus en jaksa enää avohyllyjä pölyn takia.

   Kyllä lähettäminen on valitettavasti liian vaivalloista. Olen nyt sen verran laiska, että odotan, että hylly kannetaan kotiovelta pihalle :) Voin kuvitella tuskan, kun jostakin oikein innostuu: nyt oli niin lähellä mutta silti niin kaukana!

   Poista
 3. Mistä olet ostanut tuon turkoosin pallovalosarjan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prismasta, tuosta heräteostosten tyyssijasta :) Maksoivat 13.90 e eli supervähän.

   https://www.prisma.fi/fi/prisma/decora-cotton-balls-valosarja-24-turkoosi-varilajitelma

   Poista
 4. Missä oot myynyt sun siivousurakan jälkeisiä tavaroita? Ootko edes siis myynyt niitä netissä vai vain kirpputorilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollenkaan tavallisella kirpparilla: pitäisi ottaa moneksi viikoksi pöytä (maksaa melkein 30 e / viikko), ei saisi niin hyvää hintaa ja tosi paljon joutaisi kantaa kotiin. Esimerkiksi verhot menee varmasti paremmin netin kautta kuin peruskirpparilla, kun ottaa kunnon kuvat. Eikä kukaan maksaisi 20 euroa verhoista tavallisella kirpparilla. Itsekin juuri ostin Marimekon kankaan netin kautta 60 eurolla: tavallisella kirpparilla olisin maksanut kitsauttani korkeintaan 15.

   Kaupittelin tavaroita Facebookin paikallisessa kirppisryhmässä, en suostunut postittamaan mitään. Osa tavaroista oli yhtä aikaa myös Tori.fissä myynnissä, mutta sen kautta tein ehkä korkeintaan viisi kauppaa, Facebookissa oli paaaaljon vilkkaampaa. Myymättömät jutut näpyttelin Vähänkäytetty.fihin, jossa on nyt 161 tavaraa myynnissä :)

   Nettikirppistely on vähän sellaista, että jos ei ilmoitus parin tunnin aikana herätä kiinnostusta, se ei herätä kiinnostusta koskaan. Sitten täytyy tyytyä kepulikonsteihin: hintaa alas, paremmat kuvat tai tavara setteinä myyntiin.

   Poista
 5. Minä huolisin hyllyn myös tältä istumalta, mutta välimatka on turhan suuri.. Voi kyynel.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllystä on tullut muutama ostotarjous, joista ensimmäinen teki komiat oharit. Tänään sitä ollaan taas tulossa katsomaan!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!