torstai 9. kesäkuuta 2016

Kolmen kukan kesäKolme pientä ruukkuruusua, ja meidän parvekkeen kesäilme on siinä! Aina se jaksaa yllättää, miten jollakin aivan pienellä asialla saa ihan uudenlaisen tunnelman koko tilaan. Pyrinkin siihen, ettei uutta ilmettä halutessa tarvitsisi tehdä massiivisia muutoksia, vaan pieni asia riittäisi. Parvekkeelle riittää, kun istuttaa kolme pientä kukkaa.


Sievät ruusut maksoivat vain kolme euroa kappale, joten meidän parvekkeen kesäilmeelle tuli hintaa alle kymppi.

Erikeepermäinen pinta lähti puisista laatoista, kun laatat pääsivät kuivumaan. En tiedä, huuhtoutuiko öljy sateen mukana, mutta selvästi laatat täytyy käsitellä uudemman kerran sävytetyllä öljyllä. Mutta sen ehtii vaikka syksyllä sitten!
Pikkiriikkiselle parvekkeelle mahtuu aivan justiinsa pieni klaffipöytäsetti. Mietin, josko nikkaroisi seinän vierustoille istuinpenkeiksi arkut. Toisaalta näilläkin pärjää aivan hyvin, mutta olisihan se kiva päästä jotakin tekemään.


Parvekkeen perinpohjaista kuurausta seuraa perinteisesti kylppärin pesu. Nyt on kylppärikin viimeistä senttiä myöten lattiasta kattoon kuurattu! Kohta pääsen siihen onnelliseen tilaan, johon olen jo pitkään pyrkinyt: pian perussiivous on yksi viuhtaus vain ja ohi!


2 kommenttia:

  1. Ihanan paljon noissa ruusuissa on kukkia. Kivalta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli aika jänniä, neilikkamaisia ruusuja! :)

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!