perjantai 10. kesäkuuta 2016

Kääntöpöytä peiliovestaHuonekalut seilaavat ees taas, kun vaihdamme kodin järjestystä. Vanhasta peiliovesta tehty pöytä saa nyt siirtyä olohuoneesta keittiöön, jossa se toimittaa sivupöydän ja aamupalapöydän virkaa. Kaikkein mieluiten olisin ottanut keittiöön pienen neliönmallisen sivupöydän, mutta se pitikin varata tietokonepöydäksi.


Silloin, kun poistin vanhasta peiliovesta rapistuneet maalit, päätin maalata vain toisen puolen ja sivun valkoiseksi ja jättää toisen puolen puupaljaaksi. Ajatuksena oli, että pöytää voisi käyttää molemmin puolin. 

Oven puupuolikin on minusta todella kaunis. Saranat voisi kai poistaa, jos tulevat lasitason tielle.
Päätin nyt kuitenkin pelata varman päälle ja valitsin pieneen keittiöön valkoisen puolen. Valkoinen tuo kuitenkin mukavasti avaruutta.Onpas meidän keittiössä nyt ihanan avaraa, valkoista ja tyhjää! Matot ovat kivoja, mutta juuri nyt arvotan siivouksen helppouden värikkyyden yläpuolelle.


Olohuoneessa on vielä yksi iso ylimääräinen huonekalu, mutta jahka se lähtee, saadaan kaikki loputkin asiat vihdoin mallilleen! Sitä odotellessa oikein mukavaa viikonloppua!12 kommenttia:

 1. Tuo ovi on kyllä kaunis. Ihanan valoisaksi pöytä teki keittiön <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo vanha pöytä on ollut aina liian iso pieneen tilaan, mutta jotenkin ollaan sen kanssa lutvittu. Nyt kun se siirtyi olohuoneeseen, pöydän ympärillä on tilaa vaikka kuinka paljon!

   Poista
 2. Kyllä tuli nätti pöytä. Kiva idea laittaa siihen päälle lasi. On helppo pitää puhtaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Tuossa pöydässä käytin ensimmäistä kertaa kuumailmapuhallinta; oli ihan mahdottoman hyvä vempele sellaista hilseilevää vanhaa maalia poistaessa! Puinen pinta näyttää minusta ihan syötävältä. Pitää joskus kääntää pöytälevy toisinkin päin!

   Poista
 3. Tämä kommentti ei koske niin tätä postausta, mutta mistä ostit ne kauniit ja edulliset ruusut parvekkeelle? Kiitos tiedosta jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve!

   Ostin ruusut Prismasta tällä viikolla. Ainakin täällä Limingantullin Prismassa niitä myytiin sisätiloissa hintaan 2.95 euroa :)

   Poista
  2. Pitääpä käydä kattomassa :) oli meinaan sen verran edulliset, mutta samalla niin kauniit :) Kiitos :)

   Poista
  3. Toivottavasti niitä on jäljellä! Olivat kyllä edullisia ja minusta aivan ihania :)

   Poista
 4. Hei ethän ole myynyt ihanaa vanhaa värikästä nojatuolia?? Jos olet myymässä tuolia ja se on vielä vapaa, niin olisin halukas ostamaan sen!

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Kyllä värikäs nojatuoli jäi! :) Rullakko ja punainen kippikaappi eteisestä lähtivät. Aika vähän siis, kun ennen karsintaa olin kyllästynyt ihan kaikkeen ja olisin voinut laittaa melkein kaikki pois. No värikäs nojatuoli ei valitettavasti alussakaan ollut karsintalistalla :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitokset! Taas tuo vanha pöytä näyttää ihan uudelta, kun se on eri ympäristössä. Tuohonkin ehdin jo ennen karsintaa kyllästyä!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!