maanantai 20. kesäkuuta 2016

Etsinnässä uusi suunta: mikä tekee blogista hyvän, mikä huonon?


Nyt on tsemppi päällänsä: mietin blogin uutta suuntaa ja kehitystä. Ensimmäisenä täytyy tietysti alkaa rukata uutta, raikkaampaa ilmettä. Toinen asia on blogin sisältö: mihin suuntaan lähtisin?


Bloggaaminen on mukava ja varsin koukuttava harrastus, mutta kun vuodesta toiseen bloggaa omasta kodistaan, alkavat nurkat lopulta käydä sanattomiksi. Ilman blogia en varmasti kuvaisi omaa kotiani jatkuvasti, mutta kuvaamisella saa itsekin asioista enemmän irti. Erityisesti kaikenlaisten projektien välivaiheiden kuvaaminen on hedelmällistä. Viimeisin projekti oli kodin jättimäinen karsiminen liiasta tavarasta, mitä en taatusti olisi ilman blogia viitsinyt dokumentoida. Omassa kodissa muutoksia ei tapahdu niin usein, ettäkö jatkuvasti riittäisi uutta, mielen räjäyttävää kerrottavaa. Uusi hortensia olohuoneessa on ilman muuta huomionarvoinen asia, mutta kun hortensia jatkaa eloaan päivästä ja kuukaudesta toiseen, ei juttua siitä enää irtoakaan. Sitten iskee blogijumi. Käsillä on monta kuvaa, mutta ei mitään kerrottavaa.


Itse tykkään blogeissa tietynlaisesta elämänmausta: sisustuskin näyttää kivemmalta, kun kuvista näkee, että talossa eletään. Ruokapöytä on huomattavasti mukavampi näky, kun sille on laskettu astioita tai jos ihmisiä ruokailee sen ympärillä. Liika siloittelu hioo pois elämänmakuiset särmät. Toisaalta taas liiallinen avautuminen rikkoo yksityisyyttä. Lukijanakin kirjoittajan suodattamattomuus saattaa saada olon kiusaantuneeksi. Ihan kaikkea ei tarvitse kertoa julkisesti, mutta missä se kuuluisa keskitie kulkee?Vaikka kiinnostuksen kohteena onkin sisustus, on miellyttävämpää seurata blogia, kun sen kirjoittajaan on tietynlainen tarttumapinta. Blogia seuraa vähän kuin kaukaisen kaverin kirjoituksia: blogi on jatkumo kirjoittajansa elämästä. Sen vuoksi tulee seurattua tavan vuoksi niitä blogeja, joita on joskus aikanaan ruvennut seuraamaan, ja uuden blogin kelkkaan hyppääminen tuntuu nihkeältä. Instagram sopii hyvin tähän väliin: jos tykkää kirjoittajan visuaalisesta tyylistä, on helpompi klikata seuraamaan pelkkää kuvatulvaa kuin vanhan ajan blogia.Lukijat ovat tietysti aivan oleellinen osa blogia, ja kommentit sen suola. Toisaalta keskustelu blogeissa on hirveän jäykkää ja yksipuoleista: kommenttikenttä toimii usein viiveellä, kun kommentit odottavat kirjoittajan tarkistusta, eikä oikeaa keskustelua siksi(kään) synny. Eriävät mielipiteet eivät haittaa minua vähääkään, enkä ole koskaan joutunut poistamaan kommenttia asiattomuuksien vuoksi. Kommenttien valvonnalla on kuitenkin ihan perustellut syyt: en ikinä uskaltaisi ottaa sitä riskiä, että joku paljastaa netissä vaikkapa kotiosoitteen tai lapsen koulun. Joskus taas kirjoittaja itse kertoo itsestään sellaista, jota ei toivo julkaistavan.Minkälainen on sinusta hyvä blogi? Minkälaisia blogeja tykkäät seurata, ja mikä saa palaamaan tiettyyn blogiin kerta toisensa jälkeen?


Entä minkälainen on huono blogi? Minkälaisia juttuja et viitsi lukea?Nyt saa antaa plussaa ja miinusta! Miksi Sinä seuraat juuri minun blogiani? Mikä siinä on hyvää? Mikä huonoa? Viimeisenä tärkein kysymys: mikä tekisi siitä paremman?


39 kommenttia:

 1. Sun blogi on aivan ihana! Kuvat on aina kauniita ja kuvaat hienosti sekä arkea että juhlaa, samoin kuin kaikkia sun hienoja projekteja, oli sitte kyseessä askartelu, ompelu, ruoka tai karsiminen :) Lisäksi hienoa on kierrätys ja se, että aina ei tarvi kaiken olla uutta, kiiltävää ja valkoista. Teillä on ihanasti sekaisin vanhaa, tissainia ja ikeaa, juuri semmosta mistä itekkin tykkään.
  Pidän myös siitä, että olet onnistunut kirjoittamaan pitkään blogia, mutta et ole tehnyt itsestäsi tai perheestäsi julkisia, kuvista teitä ei tunnista. Luen muutamaa muuta StyleRoomin blogia ja olette kaikki suosikkeja, koska kierrätys, vanhat tavarat ja ihanat aarteet, itse tehty ja tuunattu. Jaksan aina ihmetellä miten rakennat kerrostalon eteisessä kaappeja :)
  En osaa sanoa miten blogiasi parantaisin, mutta toivon, että jaksat edelleen sitä kirjoittaa. Hyvää kesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kommentista! Olipa sinulla paljon positiivista sanottavaa. Olen vähän yllättynyt tuosta ei-julkisuuden myönteisyydestä: itsekin jotenkin tykkään seurata sellaisia blogeja, joiden pitäjää ei niin tunne. Sitten voi kuvitella kirjoittajan sellaiseksi kuin itse haluaa. Joskus mielenkiinto jotakin blogia kohtaan lopahtaa, kun ennen melkein anonyymi bloggaaja muuttuukin näkyväksi. Aika kummallista!

   Kerrostalon eteinen on aivan passeli paikka nikkarointiin! Joskus sottaisia juttuja teen kellarin mankelihuoneesa (se on huone, jossa on vain jättikokoinen, ei varmasti kenenkään käyttämä ikivanha mankeli). Kerran maalasin jotakin ullakolla, mutta siitä huoltomiehet jättivät lapun :( Käskivät mennä muualle maalaamaan :( Parveke on myös aivan loistava näin kesäaikoina, joskin tomut kyllä kulkeutuvat sisätiloihin tuulen mukana.

   Mukavaa kesää! :)

   Poista
 2. Mun mielestä huono blogi on sellainen jossa on pelkkiä mainoksia ja lahjaksi saatuja tavaroita, joista sitten paasaataan tuotteen omilla myyntiargumenteilla. Monet blogit ovat ikävä kyllä kääntyneet tähän suuntaan, ja yhä harvemmin niissä blogeissa on enää mitään mielenkiintoista, omaa elämää koskevia juttuja mistä aiemmin siinä blogissa tykkäsi. Tämäon tietysti kakspiippunen juttu, koska mainoksistahan ne tulot silloin tulevat kun työkseen blogia pitää. Eikä minua haittaa jos silloin tällöin on joku mainospostaus, mutta kiinnostavimpia ovat ne aiheet jossa kirjoitetaan omasta elämästä. Sun blogia luen koska sinun sisustustyyli on ihanan vallaton ja rohkea. Oma sisustustyylini ei ole samanlainen, mutta silti luen tätä! Tykkään myös pohjalaisesta kirjoitustyylistäsi, sekä konstailemattomuudesta ja sarkasmista. Valko-harmaita trendikoteja on ihan tarpeeksi, mieluumin seuraan jotain sellaista missä näkyy henkilön persoona. Ja se, että asiat ei aina mene ihan putkeen, tuo kivan olon itselle, tiedätkö, että ei ne muutkaan aina onnistu :D Eniten tykkään DIY-jutuista, niistä saa hirveästi inspistä omaankin tekemiseen. Että semmoista palautetta ja mielipidettä, en tiedä oliko tästä apua, mutta älä ainakaan lopeta bloggaamista, olet ihan mun lemppari :) AnuEe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainostaminen on tosiaan blogeissa vähän kaksipiippuinen juttu: onhan se kiva, jos bloggaaja saa hyötyä blogistaan, mutta helposti mainospostaukset ovat imeliä ja epäuskottavia. Rehelliset, selkeät mainokset on minusta aivan ookoo, tyyliin kuva jostakin törpöstä ja ei yliampuvaa tekstiä, mutta tokikaan niitä ei viitsi lukijana ihan jatkuvasti lukea. Lukijana mainokset ovat enemmänkin välttämätön paha, mutta kyllä joskus harvoin käy niinkin, että mainos osuu itselle ihan nappiin. Onhan sekin mainostamista, jos vaikka luettelee paikkakuntansa lempparikirppikset: joku voi siitä sitten innostua. Aivan varmasti olen ostanut jotakin blogien mainosten perusteella, mutta nyt ei tietenkään mitään tule mieleen!

   Minäkin seuraan sellaisiakin blogeja, joiden sisustustyyli ei ole omanlainen, myös niitä valkoharmaita :) Lemppareimpia on kyllä sellaiset, joiden tyylissä on jotakin sellaista, mitä itse ihastelee tai voisi haluta omaan kotiinsa.

   Kiitos ajatuksella kirjoitetusta kommentista! :)

   Poista
 3. Kirjoitustyyli tekee blogistasi mielenkiintoisen. Se, että saat sanavalinnoillasi hymähtelemään tietokoneen ruudulle tuo minut aina lukemaan blogiasi.

  Jos kodissa ei tapahdu uutta lukisin mielelläni esim. Lemppariasia-postauksia. Lempiruoka ja sen ohje, lemppari kirppari... Myös kaiken maailman diy-jutut innostaa! Ehkä ompelu ohjeita ja vinkkejä? Ja mikä tärkeintä, enemmän Elmoa ja Manua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla! Kiitos kommentista :)

   Postausidea on kyllä tosi hyvä! Voisi tosiaan miettiä aiheita jotenkin kokoavasti. Hmmm!

   Elmo ja Manu ovat taas päässeet blogin puolelta unohtumaan, mutta otin niiden esiintymisen nyt asiakseni! Mulla aina naurattaa, kun Elmo ja Manu elävät tyynenrauhallisesti omaa elämäänsä, eivätkä yhtään ymmärrä, että kuvailen niitä nettiin! :)

   Poista
 4. Mä lueskelen melkein mitä aiheisia blogeja. Tietenkin kiinnostaa eniten itsetehvyt kortit, niitä kun harrastan, sekä kutominen. Ei niinkään monihyväänen malli, ihan perussukat sekä lapaset, niitä eniten meidän perheessä tarvitaan.
  Mutta mua kiinnostaa sisustaminen, ei niinkään meikkiohjeet, kynnenpituudet ym.
  Taidan olla liian vanha noihin juttuihin. Toki olenhan minä niitäkin lukenut, oikeastaan olen kaikkiruokainen.
  Kommentteja en ole rajoittanut, eikä ole tarvinnutkaan, ihan asiallisia ovat olleet.
  Oletko jo tutustunut minun blogiini ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista! :)

   Oletko muuten Facebookissa? Sieltä löytyy tosi inspiroivia käsityöaiheisia ryhmiä. Esimerkiksi Ompeluelämää tai Vilkasta virkkausta. Itse ompelen harvakseltaan enkä virkkaa koskaan, mutta tykkään silti seurata toisten tekemiä hienoja juttuja!

   Poista
 5. p.s. toinen kommentti vielä minulta. Liityin blogisi jäseneksi, ole hyvä ja liity sinäkin minun blogini jäseneksi, kiitos !

  VastaaPoista
 6. No niin, nyt tulee analyysi;)
  Olet raikas, vauhdikas ja kekseliäs! Kotisi ei ole tusinatuote. Jatja vaan samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkkää positiivista! Kiitos ja kumarrus :)

   Poista
 7. Minä pidän blogisi kaltaisista, elämän näköisistä blogeista.
  *Pidän jutuista, joissa kerrot askarteluistasi, liian pieni ilmaus, siis käsin tekemisistäsi.
  *Siivousprojektin seuraaminen oli kiintoisaa.
  *Kodin muutokset ja hankinnat kiinnostavat, samoin kirppislöydöt.
  *Jutuissasi on tekstiä ja kuvia sopivassa suhteessa. Myös niiden asettelu on kiva.


  En osaa sanoa mikä tekisi paremman, mutta osaan sanoa, mistä en pitäisi.
  *En pidä mainostamisesta, jos joka toinen juttu olisi "saamastani kokeilutuotteesta."
  *En pidä sliipatuista, anorektisista musta-valkoisista desing-kotiesittelyistä.
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista!

   Kirjoittaessa on toisinaan aika vaikea arvuutella, mistä jutuista tykätään ja mistä ei. Esimerkiksi tuo raivausprojekti oli niin massiivinen ja ajattelin, että ylittyyköhän lukijoilta nyt jo karsimisaiheisten juttujen sietokyky. Ja vähän ehkä jo alkoi nolostuttaa niiden sotkukuvien jatkuva postaaminen. Sitten siitä alkoikin tulla positiivisia kommentteja. Totta kai joku toinen vihasi aihetta yli kaiken, mutta eihän sellaista asiaa olekaan, josta kaikki tykkäisivät yhtälailla.

   "Anorektinen musta-valkoinen design-koti" kuulostaa hauskalta :) Minäkään en välitä sliipatusta tyylistä, mutta saatan kyllä sellaisia blogeja toisinaan lukeakin.

   Poista
 8. Seuraan mielellään "tavallisia" perhe- ja sisustusblogeja, joissa onnistutaan ja välillä mokataankin ihan rehellisesti. Inhoan yhteistyöpostauksia, kuolaan kirppislöydöille ja tykkään katsella vaihekuvia tuunausprojekteista.

  Sinun blogissa tykkään kauniista kuvista, välillä vilahtelevista koirista jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistuipa kommentistasi mieleen yksi blogi, jonka olen ihan kokonaan unohtanut! Seurasin blogeja vanhanaikaisesti Blogilistan kautta, ja kun se lakkasi olemasta (vuosi sitten?), en saanut aikaiseksi koota seuraamistani blogeista kunnollista listaa. Tuota Googlen lukijajuttua en ole jotenkin koskaan oppinut käyttämään. Olen muutenkin aika hidas syttymään kaikille nettiuudistuksille.

   Kiitos kommentista! :)

   Poista
 9. Olen lukenut blogiasi jonkun aikaa, ehkä reilun kuukauden verran ja tykkään siitä. Olen huomannut että on vaikea olla "se eka kommentoija". Joissakin blogeissa itse bloggaaja ei ehkä edes vastaa jos yksittäinen anonyymi kommentoi. Pidän kirjoituksistasi varmaan siksikin kun itse yritän samaa, raivaan kaappeja ja niiden sisältöä. Prannusehdotuksia ei minulla ole, mutta lukemista jatkan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa hei! Ja kiitos kommentista!

   Huomaatko; tein sinulle källin ja jätin kommentit julkaisematta ennen kuin kirjoitit :) Yritin odotella eriäviäkin mielipiteitä ennen julkaisua, mutta kaikki kirjoittivatkin tosi nätisti.

   Mullakin laahaa kommentteihin vastaaminen, kun haluan aina vastata ajan kanssa. Onhan se kommentin jättäjäkin kirjoittanut kommenttinsa ajatuksella. Vaikkei olisi muuta sanottavaa kuin hyvän viikonlopun toivotus, niin silti on haluttu nähdä kommentoinnin vaiva.

   Temppiä kaappien raivaamiseen!

   Poista
 10. Mä tykkään blogeissa ylipäätään siitä, että on tekstiä ja sen sisältöä on mietitty ja kirjoittajalla on sana hallussaan, samoin oikeinkirjoitus. Nää pätee suhun! :-) En jaksa katsella pelkkiä kuvia enkä lukea höttöistä ja kirotusvihreitä vilisevää tekstiä.

  Tykkään myös siitä, että kuvat näyttää aidoilta eikä lavastetuilta. Tässäkin olet onnistunut!

  Kaikenlaisia tuunaus- ja ompeluprojekteja seuraan mielelläni! Nekin on sun bravuureita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös luen vain semmosia blogeja, jossa on hyvien kuvien lisäksi asiaa tekstissäkin. Kukkakimpun kuvat "pikaiset heipat ja ihanaa päivää"-teksteillä saa minut hyppäämään blogin yli. Tuohon liittyy myös yltiösiirappinen kirjoitustyyli, jota blogisi ei onneksi edusta. Reilua, oikein kirjoitettua tekstiä, josta ei tarvi bongailla kirjoitusvirheitä. Siksi tykkään blogistasi. Ja kirpparit sekä pienen budjetin sisustus kiinnostaa :)

   Postaustahti on tärkeä, pitää lukijan koulussa, mutta toisaalta ilman asiaa ja sanottavaa postaaminen vain postaustahdin ylläpitämisen vuoksi, laskee helposti blogin tasoa.

   Tsemppiä jatkoon!

   -m

   Poista
 11. Minä olen lukenut blogiasi varmaan parisen vuotta. Tykkään tosi paljon värikkäästä tyylistäsi ja kaikista sisustus- ja tuunauskokeiluistasi. Ehdoton plussa, että asutte vuokralla normaalissa asunnossa ja silti onnistutte sisustamaan ja muokkaamaan asuntoa oman näköiseksenne! Sellaiset oma puutalo/loft/täysin valkoinen ja lähes tyhjäksi karsittu -asunnot on kanssa ihan mielenkiintoisia välillä, mutta niistä on todella vaikea lähteä poimimaan mitään ideoita itselle.

  Myös huumorisi on mielestäni tärkeä syy siinä, että olen seuraillut näinkin kauan. Ja edelleen toivon sitä siivous-tutoriaalia uusavuttomille. Ihastelen joka kerta kun sinulla tuntuu olevan niin hyvät rutiinit tuohon hommaan. Itse olen ihan toista maata :)

  Minua ei ole haitannut "samojen nurkkien" tuijottaminen näinä vuosina, mutta kyllähän esim. Oulun kivojen paikkojen esittely tai sellainen tuo aina vaihtelua. Ennen kaikkea; toivon että jatkat blogiasi ja pääsen edelleenkin inspiroitumaan hyvästä sisustusmaustasi ja ihanista kirppislöydöistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista!

   Mehän tosiaan tehtiin tänne muuttaessa isotöinen pintaremppa: hipsuteltiin ikivanhat tapettikerrokset sentti kerrallaan pois ja laitettiin laminaatit. Ilman lattioita ja seiniä koko kämppä olisi aivan uskomattoman karsea. Edellisessä vuokra-asunnossa maalailin seiniä mieleni mukaan, muuttaessa sitten takaisin valkoiseksi. En pystyisi asumaan vuokrallakaan niin, ettei mihinkään saa koskea. Masentuisin heti.

   Siivous on niin rasittavaa puuhaa ja siltä ei voi mitenkään välttyä, niin tulee paasattua siitä aivan lakkaamatta! Olen viime aikoina taas muistanut Marttojen sivut ja käyn sieltä aina ammentamassa sellaista oikeaa vanhan ajan emännän asennetta :) Ruokalistat moneksi viikoksi eteenpäin ja niin edespäin, huh huh!

   Voisi tosiaan koettaa jollakin tapaa laajentaa postausarsenaalia. Oikein hyvä idea tuo Oulu-juttu!

   Poista
 12. Minkä hyvänsä blogin seuraaminen loppuu, jos tekstiä vaalennetaan liikaa ja/tai vilkkuvia elementtejä eli mainoksia ilmestyy oheen. Leveä palsta ei ole mukava. Jotain oudon koukuttavaa on seurata, kun joku karsii tavaroitaan. Hallitset kepeän kirjoitustyylin. Koti on mukavan värikäs eikä mikään asuntomessupalatsi. Tiuha kirjoitustahti on hyvä. Niitä mitkä päivittyvät silloin tällöin ei jaksa seurata. Ruoka ja meikki ei kiinnosta, paitsi ehkä kosmetiikkapoistot. Kosmetiikkapoistot taitaa olla kaikkein oudoin bloggausaihe. Silloin on jo kaikki muu blogattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset vinkistä! Tosi leveää palstaa on kieltämättä vaikea lukea. Mulla taas rasittaa sellainen lapsekas fontti, en kestä katsoa sellaista :P

   Tuosta karsimisen seuraamisesta on moni maininnut. Siinä on kyllä jotakin erityisen kiehtovaa! Ehkä se iskee johonkin ihmismielen syvimpään olemukseen? Olisikohan siihen jollakin tapaa helppo samaistua? Tai vähän kuin katsoisi jonkun toisen ihmisen umpitäyttä ja sekaista varastoa niin, että oikein sormet syyhyäisivät päästä lajittelemaan.

   Kosmetiikkapoisto kuulostaa niin kummalta, etten ole aivan varma ymmärränkö, mitä se tarkoittaa. Mullakaan ei meikkijutut juuri kiinnosta, MUTTA ihan joskus saattaa jollakulla sattua joku sellainen hius- tai meikkipostaus silmiin, joka sitten onkin itselle hyvä :)) Ehkä kuitenkin ajattelisin, että sellainen postausaiheiden vaihtelu voisi tuoda uudenlaista eloa blogiin?

   Poista
 13. Olen viime aikoina miettinyt juuri samaa.Kiinnostaako blogini enaa? Vaikka lukijoita on,niin vain ne tietyt uskolliset kommentoi,joten en tieda mika aihe kiinnostaa.
  Itse tykkaan tavallisista elamasta kertovista blogeista.Yhteistyopostaukset arsyttaa seka erikaisten merkkituotteitten esittely.Mutta eihan minun sellaisia blogeja tarvitse seuratakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynnys kommentoida on aika korkea. Itse jätän muiden blogeihin ihan mielettömän harvoin kommenttia, ja silloin pitää olla jotakin todella painavaa asiaa :D Onhan paljon tosi suosittuja blogeja, joissa on kuitenkin vain muutamaa kommenttia per postaus. Tietenkin on mukavampi kirjoittaa, jos postauksiin reagoidaan, mutta kommenttien määrästä ei oikein voi päätellä yhtään mitään.

   Poista
 14. Samoja kysymyksiä pyöritteleenä on ainakin sinua tsempattava.. linjasi on hyvä ja kirjoitustyyli hyvä :) Persoonaa on mukana sopivasti. Tykkään, kun on asiaa ja sisältöä, mutta teksti silti pysyy sellaisen pituisena, että sen ehtii hopussakin vilkaista läpi. Jos jotain lisää niin koiria enemmän kuviin mukaan, koiria ei voi koskaan näkyä liikaa ;) Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista! :)

   Minä lisäsinkin heti Manun ja Elmon esiintymistä :) Kyllähän ne aika kiinteä osa meidän kotia ja sen sisustusta onkin!

   Poista
 15. Pidän blogistasi, jatka samaan malliin! Mutta eivätkö nuo olohuoneen kukat ole daalioita? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :)

   Meillä on olohuoneessa toinen kukka, minun lemppari, joka on hortensia. Nuo näissä kuvissa näkyvät on tosiaan muita. Minustakin näyttävät daalioilta, mutta miten muistelisin, että kaupassa niissä luki jotain ihan muuta?

   Poista
 16. Kahden viime kuukauden aikana blogistasi on tullut päivittäinen rutiinini :) Kirjoitat hyvin (myös kielenhuollon kannalta...), ja kuvat ovat kivoja. Et tuo liikaa esiin itseäsi tai perhetyädi vaan kirjoitat niistä luontevasti, ei-julkkistyyliin.

  Parasta antia ovat kirppislöytöjen esittelyt. Siivousprojektiasi rakastin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Onpa kiva kuulla! Kiitokset kommentista :)

   Kirppislöydöt on minustakin muiden blogeissa hirveän mielenkiintoinen aihe! :) Nyt on kyllä tullut tosi harvakseltaan käytyä kirppareilla, kun pitää vähän hillitä tätä tavaran määrää. Kauhean tylsää! Pitäisi päästä sisustamaan joku paikka aivan uusiksi alusta saakka, niin saisi rauhassa kirppisshoppailla!

   Poista
 17. Yksi tärkeä asia blogissasi millä erotut myös hyvin joukosta , se on se että teet postauksia usein. Siitä minä pidän :) sinun postaukseni ovat aina niin valoisia ja inspiroivia! Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Mukavaa kesää sinullekin :)

   Poista
 18. Yksi tärkeä asia blogissasi millä erotut myös hyvin joukosta , se on se että teet postauksia usein. Siitä minä pidän :) sinun postaukseni ovat aina niin valoisia ja inspiroivia! Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
 19. Tässä blogissa on parasta:
  - värikkäät, kauniit ja raikkat kuvat
  - kirppisteema kokonaisuudessaan (ihanat esineet ja kekseliäät puuhastelut)
  - hauska kirjoitustyyli
  - postaustahti
  Kiitos. T. Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset mukavasta kommentista! :)

   Nyt olen jotenkin ihan jumissa tämän hetken sisustuksen kanssa. Tekisi mieli kääntää häränpyllyä, mutta en keksi miten!

   Poista
 20. Itse tykkään lukea postauksia, joissa näkyy inspiraation lähteitä. Itse olen saanut paljon hyviä vinkkejä oman kodin sisustukseen teidän kodista, joten olisi hauska nähdä mistä sinä saat inspistä :)
  Kieliasu ja kuvien hyvä laatu on koukuttanut minut lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä hyvä idea! Jäin oikein miettimään, miten minun inspispostaus toimisi: totta kai seuraan muitakin sisustuksia, mutta en ehkä niin tietoisesti. Keräilen omiin tietokoneen kansioihin inspiskuvia, joita en nyt varsinaisesti sellaisinaan käytä, mutta joista aina joku jälki tai ajatus jää. Tämmöinen olisi kyllä kiva tehdä, joskaan en ole varma, miten se tapahtuisi (koska niitä linkittömiä kuvia ei voi jakaa).

   Kiitos ihanasta kommentista!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!