keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Tyhjä pohjaKeittiössä näemmä riittää puuhaa, mutta ainakin yksi nurkka alkaa olla valmis. Vitriini sai pitkästä aikaa vanhat astiat kannettavakseen.

Olipas mukava jälleennäkeminen! Olin ehtinyt unohtaa vaikka mitä astioita. Muutamia joutaviakin tuli vielä vastaan, mutta ei enää kovin paljon.

Kastehelmen tuikkuja olin vähän kaipaillutkin. Olohuone on yksi hävityksen kauhistus, joten nostin kipot keittiön kaapin päälle esille. Värilliset asiat näyttävät kyllä tosi hyviltä, kun niillä on tilaa ja avaruutta ympärillä.

Keittiön parissa riittää vielä pakerrettavaa, mutta loppu lieneekin sitten lasten leikkiä. Ei voi enää olla kovin paljoa jäljellä, eihän?


6 kommenttia:

 1. Tartutit minuun sittenkin inventaario- viruksen. Kirppispöytä on varattu ja tavaraa auto pullollaan- hih! Käyhän tsekkaamassa blogistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siistiä! Tsemppiä inventaarioon :) Mulla ainakin alkuinnostus laski kuin lehmän häntä, kun tajusi, minkälainen vaiva tästä on.

   Poista
 2. On sinulla kyllä ollut kova homma..:) Koska on muuttopäivä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä kyllä raskas projekti! Onneksi vähä kerrallaan etenee.

   Mehän jäätiin tähän asuntoon ainakin toistaiseksi; se epäilty homeongelma olikin sisäilmaongelma. Meille tehtiin niitä ilmankierron parannuksia (hormituuletin, venttiili, ilmareitti kylppäriin), ja nyt pitäisi kaikki olla kunnossa.

   Poista
  2. No hyvä juttu, että voitte jäädä siihen. On niin ihana vanha asunto. ..:)

   Poista
  3. Kyllä me alkuun etsittiin mahdottomalla vimmalla uutta asuntoa, mutta ei löytynyt mitään mukavaa :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!