lauantai 14. toukokuuta 2016

OmpelukaapillaOmpelu- ja askartelurompe asettautui vanhaan makuuhuoneessa olevaan kaappiin. Käsityötarvikkeet ovat vähän sellaisia, että niiden määrä pääsee herkästi räjähtämään käsissä. Nyt on karsittu tavaraa niin, että kaikki mahtuu näppärästi yhteen paikkaan.


Oi miten hienoa ja kertakaikkisen ihanaa se onkaan.
Läpikäytävää tavaraa on laatikoissa vielä vaikka kuinka, ja osa jo läpikäydystä tavarasta odottelee vapautuvaa kaappitilaa. Kuurailen kaappeja sitä mukaa kun asettelen tavaroita paikoilleen, joten tässä samalla tulee tehtyä massiivinen kevätsiivous. Pikkuisen jo kyllästyttää laatikkokasojen keskellä tasapainoilu, mutta vähä kerrallaan alkaa onneksi seljetä.

Mielessä on jo vaikka kuinka monta mukavaa tehtävää asiaa askarteluista nikkarointiin, mutta ensin täytyy saada tämä projekti alta pois! Jäljellä on vielä kaksi pientä, yksi vaikea ja yksi megaiso karsintakategoria!


3 kommenttia:

 1. Olet sinnikäs sissi! Mulla oli eilen 12h:n siivouspäivä ja olin lopussa jo tosi tympeissäni. Puhdasta kyllä tuli ja nättiä, mutta ei se hauskaa ollut.
  Jos olisi ylimääräistä rahaa, ottaisin viikkosiivoojan palvelut per heti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, 12 tunnin siivouspäivä kuulostaa hirveältä! Mutta olen kyllä ite vähän samanlainen :) Nyt pyrin siihen, että siivous on mahdollisimman helppoa, pölyä ei kerry joka nurkkaan ja tasot pääsee pyyhkimään yhdellä hujauksella! Ja ullakko siihen kuntoon, että siellä tosiaan voisi järkevästi säilytttää sellaista tavaraa, jota ei jatkuvasti tarvi. Meillä se on ollut niin surkeassa kunnossa, että tavaraa ei löydä, ja siitä koituu ihan silkkaa rahan hukkaa. Esimerkiksi lapsen talvivaatteita tai kesäkenkiä unohtuu jonnekin kulmaan, ja sitten pitää ostaa uudet.

   Tätä raivausta ei varmaan kukaan muu voisi suorittaa, mutta viikkosiivooja kelpaisi tännekin :)

   Poista
 2. Ennen siivosin aina kun vapaata aikaa oli, nykyään silloin kun se on pakko ja pakolta se nykyään tuntuu.
  Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa, jos en ole jo pyytänyt.
  Oikein hauskaa tiistai päivää.

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!