tiistai 3. toukokuuta 2016

Konmarini toimii väärin päin.Ne peevelin Muumi-mukit. Olen tuhat ja yksi kertaa ollut luopumassa koko kokoelmasta, mutta jotenkin siinä aina käy niin, että uusia tarttuu mukaan. Joko on poistuvat mallit marketissa alennuksessa tai sitten silmiin sattuu joku superedullinen once-in-a-lifetime -kirppistarjous. 


Vähän väärin päin tuntuu toimivan tämä karsimisoperaationi, mutta otetaan pienet takaiskut oppimiskokemuksen kannalta. Eli lopulta voidaan sanoa, että uusien mukien ostaminen kesken karsimisprojektin vain jalostaa luonnetta.


50 euroa! Tsirp!

Oma kirppisprojektini alkaa olla siinä vaiheessa, että osa yksi, Turhimmat päältä, alkaa olla lopuillaan. Nettikirppis on vähän sellainen juttu, että jos tavara ei mene kaupaksi heti, se ei mene kaupaksi koskaan. Yritin puljailla kirjojen kaupittelun suhteen ja tein niistä sievän kollaasin, mutta yhden ainutta kirjaa ei ostettu (harrastuskirjoja lukuunottamatta). Vaikka oli nätti kuva! En tajua. Yleensä kuva on kaikki kaikessa.
Vajaa viikko rytinähenkistä nettikirppistelyä ja vaikutukset alkavat näkyä: jäljellä on enää muutama pieni rytöläjä! Jotenkin todella vaikea jatkaa raivausta, jos nämä kasat jatkavat kasana olemistaan. Ennen kuin pääsee etenemään, täytyy päästä vanhasta eroon.Raivausprojektin kakkosvaihe käsittää tarkemman kaappien syynäämisen ja ullakon laatikoiden läpikäymisen. Sitä ennen täytyy saada ykkösvaiheen loput romppeet pois silmistä. Ajattelin näpytellä kirjat ja vaatteet Vähänkäytettyyn, mutta jätän paketin vielä odottamaan raivausprojektin vaihetta kaksi.


On tästä tämmöisestä kyllä melkoisesti vaivaa! Kiva kuitenkin huomata, että homma etenee! Sinnillä vielä, vaikka kyllästyttää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!