torstai 12. toukokuuta 2016

Kaappi siellä, kaappi täälläVihdoinkin mahtuu vähän puljailemaan huonekaluja paikasta toiseen. Karsinnan kolmosvaiheessa mennään, mutta intouduin välipuhteena sovittamaan nikkaroimaani pukukaappia eteiseen. Olisipa se kätevä hanskojen, pipojen ja sen sellaisen piilottamisessa.


No eihän se siihen mahdu, mutta kukapa olisi sovittamatta osannut arvata. Kaappi on oviaukkoa korkeampi, ja vaati melkoista keplottelua saada se kynnysten yli. Projekti oli hyödyllinen: nyt tiedän, ettei asiaa kannata sen enempää jahkailla.

Pukukaappi palasi eteisseikkailultaan takaisin olohuoneeseen. Se muodostaisi melko kivan ryhmän mustaa seinää vasten vanhan pikkupöydän, pupukaapin, retrovalaisimen ja karttapallon kanssa. Tosin mikään näistä asioista ei ole jäämässä tähän. Musta seinäkin maalataan peittoon, jahka sen aika koittaa. Montakohan maalikerrosta musta pohja vaatii?

Pian taas jatkuu raivaaminen. Lopputulos on jo kovasti mielen päällä: en millään malttaisi odottaa, että pääsen laittamaan kaikki huonekalut uusille paikoilleen!


2 kommenttia:

  1. Minä oon saanu peitettyä mustan seinän kahella kerroksella valkosta maalia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, kuulostaa tosi vähältä! Kokeillaan, kuinka lähtee meillä peittymään :)

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!