sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Kattausta karsinnan jälkeenVoi että tämä laatikkoprojekti onkin osoittautunut käteväksi! Keittiössä on vain kourallinen astioita käytössä, ja aivan hyvin pärjätään. Karsimisprojekti tuntuu kasvavan: tekee mieli kaivaa jo pakatuista tavaroista rompetta kirppiskasaan. En edes muista, mitä laatikoista löytyy, eikä mitään pois pakattua tavaraa ole ollut ikävä.


Keittiö alkaa pian olla hyville mallille tyhjennetty, samoin vaatehuone on pian tyhjä. Makuuhuone sen sijaan on täynnä pakattuja laatikoita ja olohuone tupaten täynnä selvittelyä odottavia tavaroita. Mutta karsitut keittiö ja vaatehuone: oi mikä ihana tyhjyys.


2 kommenttia:

 1. Jos aikaa jää niin kyllähän ne laatikot voi käydä vielä uudestaan läpi! :)

  Toki kauhean rankalla kädellä ei kannata innoissaan karsia, esim. kaikkea retroa ja muuta mitä olet kerännyt, mutta kaikki "yleiskama" kannattaa miettiä uusiksi läpi viimeistään kun purkaa. Voi olla, että joku keräilykamppeistakin on sittenkin vähän vähemmän miellyttävä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn ensin läpi kaiken muun ja jos viitsin, voisin ainakin joitakin mukeja poimia pois!

   Tykkään värikkäistä vanhoista astioista, enkä niistä sentään luovu :) Sellaista tavanomaisempaa tavaraa saisi kyllä vielä karsia. Ja samoin huonekaluja, joskin olisi tietysti hyvä ennalta tietää, miltä tuleva koti näyttää.

   Nyt kun täällä romppeen keskellä elää, olisi melkein valmis heittämään vaikka kaiken pois! (Melkein, ei aivan.) Olisi niin mahtava, kun saisi koko omaisuuden sullottua johonkin järkevään määrään laatikoita.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!