maanantai 25. huhtikuuta 2016

Takapakkia karsinnassaMuistaako joku, miten jokunen aika (muutama tunti) sitten kerroin, kuinka tavara lähtee ja nurkat tyhjenevät? No se oli ennen, nyt on nyt! Sukulainen kokoaa kaatopaikkakasaa ja kysäisi, olisinko kiinnostunut suvun vanhasta lipastosta.


Olinko kiinnostunut vanhasta lipastosta vai laitettaisiinko se kaatopaikalle? Hmmmmm... Olen ollut tässä tilanteessa ennenkin.


Siinä se nyt sitten on, olisiko 40-lukuinen, sympaattisella tavalla kotikutoisen kämäinen lipasto. Vähän huonommassa kunnossa kuin muistinkaan, mutta eipä tuo haittaa; pääseepä oikein sydämensä kyllyydestä tuunailemaan eikä tarvi harmitella, pilaako vanhaa! Tämä on muuten ensimmäinen kaluste, jota olen koskaan käsitellyt. On se ruma.

Ajattelin näyttää lipastolle vähän hiomakonetta, vaihtaa rikkinäisen kannen tilalle joskus lätkäistyn umpiruman vanerin täyspuuhun ja ehkäpä vaihtaa vetimet, jos halvalla löytyy. Kaapissa lojuu vielä mintun väristä maalia pukukaappiprojektin jäljiltä; riittäisiköhän jämät tähän? Tämä apaattinen lipasto kaipaa selkeästi överikarkki-ilmettä!


Pupuvetimet olisivat mahtavat, mutta Colore näyttää lopettaneen toimintansa. Kestäisivätköhän Fimo-massasta muotoillut hahmot vetiminä? Pääsisi samalla askartelemaan.


Mahtavaa saada taas pieni projekti käsille! Saapa nähdä, mitä tästä tulee!
 

8 kommenttia:

 1. Periaatteessahan tuo on suurin piirtein samaa kokoa kun pottulaatikkopöytä :) että niin ajatellen tavaramäärä pysyy edelleen stabiilina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ainakin jos säilyttää lipastoa kyljelleen käännettynä, siis pystyasennossa.

   Mie otan tämän nyt askartelun kannalta! :)

   Poista
 2. Vaikka itse olen päässyt eroon pahasta tavasta kerätä tavaraa, on autotallissa kyllä melko läjä tulevia projekteja. Mieheni kyllä ilmoitti että nyt on tehtävä päätöksiä mitä oikeasti vielä tuunailen ja mikä joutaa roskiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin ottaa tämän lipaston käsittelyyn heti justiinsa, ettei se vain jää lojumaan. Lojumaan jäävät projektit on pahimpia! Unohtuvat vielä nurkan perukkaan.

   Mutta melko kova ukaasi sulla kyllä nyt :/ Protestoisin vastaan.

   Poista
 3. Minä tekisin tuosta vaatelipaston ja sitten sinne olisi vain mahduttava kaikki se, mikä ei mene henkareille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai, aika tiukkaa tekisi! Vaikka ei mulla kyllä oikeasti niiiin paljon ole viikattavia vaatteita, mutta tykkään elää leveästi.

   Poista
 4. Olin jo valmis tuon ottamaan, kun luin, että kaatopaikalle!!..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään kaatopaikalle! Ensimmäinen ajatus oli myydä pois pikkurahalla, mutta sitten alkoikin innostaa tuunailu :)

   Sekin olis aika kiva, jos päällystäis laatikot kankaalla... Erikeeperi-vesi-seosta ja lakkaa päälle! Saan tehä ihan mitä vain!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!