maanantai 11. huhtikuuta 2016

Sekasorron keskeltäJos oikein pinnistää, pystyy sotkun ja sekasorron keskellä näkemään kivoja yksittäisiä asioita. Olohuone on tupaten täynnä, mutta numerokaapille nostettu mekko näyttää melko huolettomalta. Pukukaappia jäljittelevä ompelukaappi voisi toden totta toimia aika mallikkaana pukukaappina; tuohonhan saa näppärästi seuraavan päivän asun hollille.

Kaappia vasten nojailee kasa seiniltä pois nostettuja tauluja. Vähänhän nuo ovat tuossa tiellä, mutta luovat sellaista lähdön tunnelmaa, että juuri nyt niiden kuuluukin olla juuri siinä.
Ai niin! Ja löysin taas tänään uuden epäilyttävän nurkan meiltä kotoa, valumajälkiä keittiön kylmäkaapin sisäpuolelta. Tuo nurkka tulee ulkoseinää vasten. Kaikkea sitä löytää, kun alkaa epäillä ja etsiä. Ja aika paljon sitä jättää huomaamatta, kun ei yhtään katsele.


Onkohan tämä ihan normaali näky vanhassa talossa, vai onko seinä umpilaho? Oikeanpuoleisessa kuvassa näkyy neliö; olisikohan tästä kohtaa joskus otettu mikrobinäyte?


Niin tai näin, tämän illan urakkana on kirjojen pakkaaminen. Kasasin kaikki kodin kirjat esille ärsyttämään, ettei vain pääsisi pakkaaminen unohtumaan!


8 kommenttia:

 1. Muuttaminen on kovaa hommaa, mutta itsestäni aikoinaan kyllä kivaakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitää vain yrittää kaivaa tuo "tämä on ihan mukavaa" -mieliala esille! Nyt se vähän paikoilee ja piilottelee! :)

   Poista
 2. Kyllähän tuo ihan vesivahingolta näyttää ja siltä homeelta.
  Saas nähdä mitä tuolta vielä paljastuu. Toivottavasti pääsette pian uuteen kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se näyttää valuneelta vedeltä, mutta pitäisi ottaa näyte, että tietäisi, onko hometta. Olisi kyllä oikeasti kiva tietää.

   Poista
 3. En uskalla ajatellakaan, miten paljon hommaa olisi, jos pitäisi muuttaa. Huh tätä tavaran määrää...
  Kyllä tuo paikattu kohta vähän siltä näyttää, että joku on katsonut sen taakse. Varmasti, joku, joka on aikaisemmin oireillut...

  Muuten, ihana tuo mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en haluaisi ajatella! :) Aivan järkyttävästi rompetta. Ja kaikki auton vararenkaat ja ja ja!

   Lähtisipä tuo lipare irti, niin pääsisi edes kurkkaamaan. Vaikka eihän hometta tietenkään aina silmällä näe, mutta kiva olisi silti kurkata.

   Tuo mekko on viime kesän alelöytö Marimekolta :)

   Poista
 4. Kuule. Nyt kun asunnostanne löytyy aina uutta jälkeä homeesta/vesivahingoista, niin kehottaisin vain äkkiä muuttamaan vuokralle. Nyt keväästä kun opiskeliat liikahtavat voi kivan vuokra-asunnon löytää helpostikkin. Ja sitten sieltä vuokralta käsin, kaikessa rauhassa teette niitä taloetsintöjä ilman kiirettä ja kaaosta.

  Siis jos nyt ei lähiviikkoina käy ihan mahtava tuuri taloetsinnöissä ;)

  -Karakali-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan ihan vuoronperään vuokra-asuntoja ja myyntiasuntoja: tämänkokoisten vuokra-asuntojen ongelma (sen lisäksi, että ovat usein jossakin Haukiputaalla tai muuten jeerankairassa) on se, että ovat kalliita.

   Minä pidän sormet ristissä mahtavan tuurin suhteen! :))))

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!