torstai 14. huhtikuuta 2016

Pesun kautta pakettiinPakkaaminen etenee hidastakin hitaampaa tahtia. Sitä myötä kun pesukone pyörii ja tiskiharja viuhaa, pakkailen ei-välttämättömiä tekstiilejä ja kippoja laatikoihin. 


Matot ja täkit odottelevat uutta kotia. Kirjat ja lautapelit on jo pakattu laatikoihin.
Tyhjyyttään kumiseva makuuhuone on muuttunut koirien temmellyskentäksi.
 
Pakkaamista helpottaa viimekesäinen raivausoperaatio, jolloin kävin kaikki kodin kaapit läpi. Auttaa tosi paljon, kun on kertaalleen rankannut eri kategorioiden tavarat: esimerkiksi kynttilöitä ja servettejä oli aivan holtittomasti, mutta vähä kerrallaan määrät ovat alkaneet kohtuullistua, kun on oikein ottanut asiakseen niitä käyttää. Enkä muuten rankkaamisen jälkeen ole ostanut yhtään uutta servettipakettia, vaikka monta kertaa on kovasti tehnyt mieli!
 
Mitähän sitä seuraavaksi pakkaisi? Eiköhän me loppuaika pärjätä ilman maljakoita ja ompelutarvikkeita. 


4 kommenttia:

 1. Moikka!

  Osaatko sanoa, onko näillä teidän vaatehuoneen Ikean hyllyillä joku nimi? Onko nuo valkeat vedettäviä laatikoita? Vaatehuoneeseen pitäisi jotakin järkeä saada, ja tämä teidän hyllysysteemi vaikuttaa tosi potentiaaliselta vaihtoehdolta!

  http://kirpparikeijunkotona.blogspot.fi/2014/10/toimivuutta-pikkiriikkiseen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Ostin nuo Ikean hyllyt käytettynä tänne asuntoon muuttaessa, 2013, ja muistaakseni ne olivat Bestå-sarjaa. Meille ne tulivat sellaisina, että oli mustasävyiset liukuovet (joihin tänä keväänä testailin uutta pistosahaa), ja alla jalat. Me otimme ovet ja jalat pois ja laitoimme kaksi kaappia päällekäin. Ne on ruuvattu toisiinsa ja seinään kiinni.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Olettekohan aikeissa ottaa nuo hyllyt mukaan muutossa, vai tulisivatko myyntiin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tarkoitus ottaa hyllyjä mukaan, mutta en vielä tiedä, mitä niille tehdään ja miten pääsen niistä eroon. Tuossa huoneessa kun on se tuuletushormi, joka on homeeessa. Yksi vaihtoehto on ehdottaa omistajalle, että lunastaa kaapit meiltä.

   Odotellaan vielä, mitä uudet mittaukset kertovat! :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!