torstai 7. huhtikuuta 2016

Pakkaamisen alkukynnysPahvilaatikoiden metsästys on alkanut. Tänä päivänä on kasassa peräti kolme lootaa. Katselen ympärillä olevaa tavaraa ja mietin, miten paljon kolmeen laatikkoon mahtuu. 


Kolme pientä banaanilaatikkoa näyttää irvistelevän vinoa hymyä olohuoneen kaaoksessa.

Koko pakkausurakka tuntuu aivan toivottomalta. Hyvin suunniteltu ja jotenkuten tehty, kuten sanotaan: päätin aloittaa lautapelikaapista. Siis sitten kun aloitan.

Jos on vinkata jotakin pakkaamisessa tsemppaavaa, niin vinkatkaapa!

15 kommenttia:

 1. Taustalle soimaan hyvää vähän erilaisempaa musaa: Sambaa, bossa novaa, vanhaa kunnon torvijazzia, bluesia. Niin hullulta kun se ehkä kuulostaakin niin saattaa toimia. :) Tsemppiä koitokseen. https://youtu.be/ffHgfYvmpHw

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi lattareita! Tätä täytyy kokeilla! :) Vielä ei ole yhtään laatikkoa pakattuna, mutta paljon tavaraa ryhmiteltynä erilaisiin kasoihin.

   Poista
 2. Ei ole kyllä oikein vinkkiä, mutta lähetän ison tsemppihalauksen ja voimia <3 Ihan karsea tuo teidän tilanne :(

  VastaaPoista
 3. Toiset kuuntelee musaa kun siivoavat, voisko toimia myös pakkauspuuhiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet toinen, joka ehdottaa musiikkia! Sen täytyy olla hyvä vinkki :)

   Poista
 4. Voin kokemuksen syvällä rintaäänellä todeta, että mitä pikemmin aloittaa, sen helpompaa se on. Lopusssa tulee kuitenkin kiire ja paniikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä kyllä aina käy! Ajattelin aloittaa sellaisista tavaroista, joita ei ole pakko käyttää. Lautapeleistä, kirjoista, koriste-esineistä. Varmaan pakko siellä varaston puolellakin jossakin vaiheessa pyörähtää, mutta voi että kun ottaa jo valmiiksi pattiin!

   Matot (kuramattoja lukuunottamatta) on nyt pesty, ja ne voi pakata jätesäkkeihin odottelemaan seuraavaa kotia.

   Poista
 5. Pakkaaminen ei välttämättä ole niitä mielipuuhiani... vähän yli vuosi sitä viimeeksi harjoittelin...toivottavasti ei vähään aikaan tarvitse muuttaa..:) Jokos teillä on uusi asunto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei suinkaan meillä ole vielä uutta asuntoa. Tuo vajaa viikko sitten katsomamme taloasia ei ole ainakaan vielä edennyt yhtään mitenkään. Haluaisin joko varmistaa tai sulkea sen pois laskuista mahdollisimman pian, niin tietää sitten, mitä askelta seuraavaksi koettaisi.

   Poista
  2. No...jos ei tuosta talosta tule kauppoja, muutatte vuokralle johonkin ja katselette kaikessa rauhassa uutta taloa..:) Jos olet vähänkään samanlainen, kuin allekirjoittanut, ei rauhassa katsomisesta tule kyllä mitää...:D Äkkiäpianheti..:)

   Poista
 6. Suosittelen ikean kasseja/s-marketin samantapaisia kasseja. Niihin mahtuu yllättävän paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, toden totta! Ikean kassin mahtia ei pidä aliarvioida! Tosin meillä ne on aina käytössä jossakin varastossa :)

   Poista
  2. Niitä onneksi saa Ikeasta muutamalla kymmenellä sentillä tai s-marketista, olisko eurolla (ja halvempia verrattuna muuttolaatikoihin, jos niitä tarvii ostaa). Tosin jos ei ole Ikeaa lähellä niin tulee kalliiksi lähteä kaukaa hakemaan.

   Poista
  3. Täytyy tosiaan tyhjentää Ikea-kassit muuttoa varten! Räsymatot, tyynyt ja sen sellaiset kulkevat niissä hyvin. Muuten on parempi, jos saa tavarat pakattua niin, että laatikot saa pakattua päällekkäin.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!