maanantai 18. huhtikuuta 2016

Kaapista ja kaapin päältä (+ näpsäkkä pakkausvinkki!)Ties kuinka monetta päivää pakataan, ja vielä vain mennään kategoriassa "ei välttämättömät asiat". Keittiön kaapit alkavat astioiden osalta tyhjentyä vähä kerrallaan, ja viimeiseksi jäävät vain ne astiat, joita oikeasti tarvitsee ja joilla pärjää ihan hyvin. 


Pesen kipot ja kupit ennen pakkaamista, mutta otan kaiken tämän vaivannäön kevätsiivouksen kannalta. Tuleepa sitten erityisen puhdasta! Nyt on pakattu maljakot, tarjoilukulhot, olutlasit (niitä oli kaapillinen!), viinilasit ja muut spesiaalilasit. 


Keittiön kaapin päällä on kasa Converse-kenkien laatikoita; nekin ovat kategoriassa "pärjäämme ilman, jos on pakko". Laatikoita aina silloin tällöin joku kummastelee, mutta niiden funktiohan on aivan selvä! Mies on vannoutunut Converse-fani, joten tokihan innostus saa kotona näkyä.

Muumimukit, lasten värikkäät muovikipot ja sekalaiset mukit ovat nyt poistuneet mukihyllystä. Kunhan ovat kuivuneet, kipot pääsee pakkaamaan laatikoihin.
Hirmu näppäräksi pakkauslaatikoksi koin Alkon viinipullojen tyhjät laatikot: pakkasin näihin viinilasit sellaisinaan. Päälle vielä paperiin käärittyjä pieniä laseja, niin laatikon sisällöstä tuli tiivis. Näitä olisi voinut olla enemmänkin, jos olisi aiemmin hoksannut!

 Laatikoita alkaa olla pakattuna jo sen verran, että joutuu vähän kulkiessa väistelemään. Makuuhuone on meillä aivan tyhjillään, ja ajattelinkin valjastaa sen nyt laatikkovarastoksi.


Jos oikein pistää töpinäksi, saa varmasti tämänkin viikon aikana vaikka kuinka paljon pakkaamista eteenpäin! Kohti uutta laatikkoa siis!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!