lauantai 16. huhtikuuta 2016

Astiat valmiina uuteen kotiin!Pian alkavat juhlavat ja harvoin käytettävät astiat olla pakattuna! Tiskailin tänään värikkäitä kippoja, ja huomasin, että meillä onkin aika paljon Kastehelmeä ja Grapponiaa. Värikäs lasi näyttää aika kivalta yhdessä kasassa.

Pakkailen astiat pyyhkeiden ja petivaatteiden väliin: ei tarvitse erikseen pakata tekstiilejä yksinään kannettavaksi, eikä tarvitse purkaessa hukkua pakkausmateriaalin keskelle.

Uusi koti, ainakin jonkinlainen vaihtoehto, on nyt kiikarissa. Heti, kun pystyy hahmottamaan, miltä uudessa kodissa voisi näyttää, alkaa sisustusintokin nostaa päätään. Kaupan kautta siis: uudesta Retro-lehdestä vähän sisustusvinkkiä, ja nämä valopallot tulevat ehdottomasti eteiseen! Vai ehkä sittenkin olohuoneeseen? Olivat muuten kovin edulliset, 13.90 euroa Prismassa.

Nyt kun on ajatukset saatettu pilvien tasalle, pääsee taas jatkamaan arkista pakkailua!


10 kommenttia:

 1. Voi kun näyttää suloiselta korillinen kastehelmiä ❤
  Ihanat pallovalot. Mikä prisma? Minäkin tahdon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Noissa palluroissa on minusta aivan syötävät värit! Tekisi mieli heti avata paketti, mutta enpä avaa! Säästän uuteen kotiin :)

   Limingantullin Prismassa niitä oli. Oli myös ruskeasävyisinä, ja samalta merkiltä joku eri setti kokovalkoisena ja koko-jossakin-muussa värissä.

   Poista
 2. Kaunis kokoelma värillistä lasia! Tsemppiä muuttohommiin. Ihailtavalla tavalla säilytät koko ajan positiivisen mielen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Onhan tämä vaivalloista ja ankeaa, mutta onhan siinä muutossa hyviäkin asioita, ilman muuta!

   Poista
 3. Hieno idea pakata astioita liinavaatteiden joukkoon. Mahtaisikohan "meidän" Prismassa olla noita valoja tuohon hintaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on liinavaatekaappi tyhjentynyt ihan itsekseen, kun on käyttänyt tekstiilit pehmusteina. Tosin astioita on vielä jäljellä vaikka kuinka paljon ja tekstiilejä ei enää (paitsi tietenkin vaatteita). Seuraavaksi pakko pakata papereihin.

   Prismalla on nettisivutkin, joista voi tarkistaa, löytyykö jotakin tavaraa omasta lähikaupasta :) Nämä valot toimivat muuten pattereilla, huomasin vasta kotona.

   Poista
 4. Upeat kastehelmet ja Grapponiat ja tosiaan näyttävät kyllä aivan upealta isossa läjässä. Tsemppiä pakkailuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset tsempeistä! Odottavaisissa ja tietämättömissä tunnelmissa täällä ollaan :)

   Poista
 5. Hei, pystyyköhän tuota Retroa tilaamaan kotiin (siis Suomessa) vai oletko irtonumeroiden varassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   En osaa kyllä tuohon vastata: olen itse ostanut irtonumeroita aina silloin tällöin, kun raaskin :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!