keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Värejä valkoista pintaa vastenJotain mukavaa tähän väliin! Kärsin pahasta tavaraähkystä ja olen taas yrittänyt katsastella nurkkia ja kaappeja sillä silmällä. Olohuone erityisesti on paha murheenkryyni liikoine, sekalaisine kalusteineen, mutta yksi kiva näkymä sieltäkin löytyy: värikäs kirppisnojatuoli valkoista taustaa vasten.


Ei liene kenellekään yllätys, että tykkään kovasti värikkäistä asioista sisustuksessa. Todella helposti värikkäitä asioita suinpäin yhdistellessä tulee kuitenkin mentyä mönkään, ja lopputulos on ankean synkkä. Vahvat värit ja kuviot vaativat seurakseen reippaasti valkoista, ettei lopputulos olisi tunkkainen.

Tuolin takana on valkoinen, sirolinjainen sivupöytä, jolla on tavaraa juuri sopivasti, toisin kuin joka paikassa muualla meillä kotona. Kauniit tavarat pääsevät paljon paremmin oikeuksiinsa, kun niille antaa tilaa hengittää.

Jos nyt tässä nurkkauksessa olisikin jotakin sellaista, mistä kovasti pidän, voisin ottaa tavoitteeksi yksi nurkkaus kerrallaan tuoda samaa linjaa muuallekin kotiin. Mutta miten ihmeessä selätän tavarakaaoksen! Karsia pitäisi, mutta mistä. Astioista ei tietenkään voi luopua, eikä kirjoistakaan. Vaatehuoneen voin käydä säälittä läpi rankalla kädellä, mutta se nyt ei tuo lisätilaa yhtään minnekään: vaatehuone vie tasan sen verran tilaa mitä vie, oli se tyhjä tai täysi. 


Kevätsiivous olisi paikoillaan. Pitäisikö ruveta yhdessä rymyämään, yksi tila kerrallaan? Nostatettaisiin oikein joukkosiivousmania!


2 kommenttia:

  1. Ihana väripilkku tulee hienosti esiin valkoista taustaa vasten. Itsekin rakastan värejä, joten pelkistetty musta-harmaa-valkoinen sisustus ei ole mun juttu.
    Minulla tuo kevätsiivous/rojujen läpikäynti tulee tänä keväänä eteen tulevan muuton myötä. Mania luvassa siis kerrakseen :-D

    VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!