perjantai 4. maaliskuuta 2016

Ne salvat!Ompelunurkkauksen kaappi on jo ajat sitten unohdettu. Yksi ovi kaipaisi viilausta ja vetimet pitäisi kiinnittää, mutta ajatukset ovat jo aivan muissa asioissa! Odottelin postipakettia innokkaana saapuvaksi, mutta sitten innostus lopahti ja sain paketin noudettua vasta eilen.


Onhan ne kyllä komeat, vanhat ikkunansalvat. Harmi, että kolme neljästä salvasta on jumissa. Mitenhän ne nyt saa toimimaan?
Pitäisi päättää, mille kohtaa vetimet tulevat. Alkujaan ajatus oli laittaa ne ylänurkkiin, mikä on kyllä tuhoon tuomittu ajatus: enhän edes yllä ylempien kaappien yläkulmaan. Eivät kuitenkaan näytä tarvitsevan vastakappaletta, eli sen verran helpommalla nyt pääsen!


Viikonloppu on taas käsillä. Tänään on aivan erityisen jännittävä päivä; siispä oikein paljon tsemppiä meille kaikille!


6 kommenttia:

 1. Mistä tilasit salvat ? kerrassaan ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netissä on varmasti muitakin paikkoja, mutta tänne päädyin vinkkauksen perusteella. Paikka oli sellainen kuin antiq.fi.

   Poista
 2. Kauniit salvat ovat. Tsemppiä tähän päivään ja kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Pitäisi tsempata myös salpojen kanssa, että saa ne vihdoin paikoilleen!

   Poista
 3. Jotakin tujua liuotinta tuohon on varmaan käytettävä..... näyytää että ne olisi maalattu ja maalia olisi sitten päässyt tuonne väliin. Tietty siinä saa sitten heittää hyvästit tuolle ihanalle patinalle.... aika kinkkinen juttu

  -Karakali-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä alapuolella on vanha naula, jota ehkä voisi jotenkin löysentää, jos osaisi. En millään haluaisi käyttää kovin tujua ainetta, ettei vain maali lähtisi pois! Tykästyin salvoissa juuri tuohon kuluneeseen maalipintaan, ja sitten kyllä harmittaa, jos siitä pitää luopua.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!