maanantai 28. maaliskuuta 2016

Kaupan kauttaVaraslähtö arkeen: pakko oli kipaista kaupassa, vaikka onkin toinen pääsiäispyhä. Onneksi kaupat saavat nykyään olla auki miten tykkäävät. Muuten mekin olisimme saattaneet kärsiä nälkää ja vähintäänkin joutuneet juomaan monta päivää sitten avattua, pahan makuista maitoa. Jos joku on omiaan pilaamaan muutoin hyvän aamun, niin sehän on se, ettei kahvimaitoa joko ole ollenkaan tai että se maistuu pahalta.


Pitkän juhlan jälkeen arkeen palaaminen on aika ihanaa. Tuli oikein tarkoituksella valittua paljon vihreää ja tuoretta monen päivän herkuttelun vastapainoksi.

Ja mikä yllätys kaupassa odottikaan! Vähän nahistuneet tulppaanikimput maksoivat 49 senttiä! Nyt kun tämmöinen munkki sattui kohdalle, piti tietenkin ostaa useampi kimppu kerralla.
Puolellatoista eurolla koti täyteen leikkokukkia. Victory!
 
Vaikka arki on jo vahvasti mielessä, sen verran palaamme pääsiäisen viettoon, että syömme tänään oikein komeasti ja ajan kanssa. Nyt voisikin kattaa pöydän kaikkein hienoimmilla värikkäillä astioilla!


4 kommenttia:

 1. Tulppaanit on kyllä niin ihania <3
  Kivaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Löysitpäs halvalla kukkia! Eivät ainakaan valokuvissa näytä juurikaan nahistuneilta eli todella hyvä löytö. Ihanan värikästä teillä kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli tuuria! Ehkä pitkien pyhien jälkeen kauppoihin kertyy tuoreista tavaroista ylijäämää, ja niistä sitten täytyy yrittää päästä eroon. Sopii minulle!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!