torstai 31. maaliskuuta 2016

Joko kohta? Pihajutut mielessä!Kaivelin arkistojen kätköistä vanhoja, kesäisiä parvekekuvia. Meillä on minimaalisen pieni parveke, johon juuri ja juuri mahtuu pieni kalusteryhmä ja pari ruukkua.


Nyt parveke on vielä talviteloillaan: syksyllä istutetut kanervat roikkuvat kaiteella parhaat päivänsä nähneinä. Kohta pääsee jo raivaushommiin, kunhan aurinko ensin hoitaa loputkin lumityöt.


Ihan ensimmäisenä kesänä meillä oli parvekkeen betonilattian peittona vihreä tekonurmimatto. Sitten hankittiin puiset laatat, jotka tuovat mukavasti viimeisteltyä ilmettä pieneen tilaan. Kevätsiivouksen aikaan laatat saa taas öljytä, että pysyvät hyvinä.
Joko pihahommat ovat mielessä, vai onko liian aikaista vielä?

4 kommenttia:

 1. Ihania kesäisiä kuvia!
  Pihahommat ovat hiipineet pikkuhiljaa ajatuksiin enemmän ja enemmän, vaikka sitä yrittääkin aina lykätä, kun ulkona on vielä lunta polveen asti...suunnitteilla on vaikka sun mitä,tosin vielä pitää kehittää suunnitelmat kukkarolle sopiviksi;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta joka paikassa ei ole lunta polviin asti! Ainakin asfaltit ovat sulat! :)

   Minusta olisi ihana päästä laittamaan omaa pihaa. Mutta voi olla, että muutetaan vain entistä pienempään loossiin. Johonkin, missä ei ole edes parveketta.

   Poista
 2. Meillä ollaan laitettu parveketta pienin askelin. Siemeniä on laitettu multaan ja ikkunanlaudat ovat täynnä isoja ja pieniä taimia. Vielä kun tulisi kunnolla lämmintä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei odoteta vielä lämmintä; tämä odotusvaihe on vuoden ehdottomasti parasta aikaa! Kesällä kaikki menee jo mönkään: juhannuksesta päivä alkaa lyhetä ja muutenkin kuitenkin kesällä on koko ajan liian kylmä ja sateista ja synkkää.

   Mutta toista se on keväällä!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!