maanantai 22. helmikuuta 2016

Sutisuti



Ennen kaapin tekemistä suunnittelin ompelunurkkauksen piristämistä maalaamalla pöydän taakse keltaisen neliön. Ehdin jo laitella maalarinteipit paikoilleen, mutta päätin vielä odottaa, josko kaappi sopisi neliöajatuksen kanssa yhteen. Ihan hyvin tuohon vielä yksi neliö näyttää mahtuvan.


Edellisellä kerralla käytin jotakin toista, halpaa maalarinteippiä, joka alkoi muutaman tunnin kuluttua itsekseen repeillä seinistä. Nämä Scotchin teipit ovat paljon, paljon paremmat: kiinnittyvät tarkasti, eivät päästä maalia alleen ja pysyvät varmasti niin kauan kuin tarviikin. Lähtevät silti hyvin irti, kun ne irroittaa.


Neliön yläraja tuli samalle linjalle kuin kaapin yläreuna. Samankorkuinen neliö nitoo pöydän ja kaapin yhdeksi kokonaisuudeksi.


Keltaisesta maalista oli vielä rippeet jäljellä, joten ei muuta kuin suti suti!

















Teipit pois ennen kuin maali kuivahtaa! Taas tuli pikkuisen lisää aurinkoa sisälle :)


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö! Ja johan se aurinko onkin alkanut paistaa täydeltä terältä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin tekee, niin tekee! Tämä on kyllä vuoden jännittävintä aikaa: koko ajan vain aurinkoa enemmän ja enemmän! Kesällä kaikki meneekin jo ihan mönkään, kun juhannuksena jo aikaa päivä lyhentyä. Ja on kuitenkin koko ajan ihan kylmää, pimeää ja sateista.

   Mutta just nyt on hyvä!

   Poista
 3. Wuhuu, pirteä! Mikä maali ja sävy mahtaa olla kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Tämä ei oikeasti kuulu seinälle, sudin vain purkin jämät menemään. Maali on Clas Ohlsonin kalustelakkaa, sävy Lemon. Samaa maalia, jota eteisen kenkälaatikon maalauksesta jäi yli.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!