sunnuntai 21. helmikuuta 2016

PeltipurkkejaOmpelunurkkauksen sisustaminen on pitkään ollut mietinnässä. Suurin muutos on tietysti uusi kaappi, joka tekee koko nurkkauksen ihan uudenlaiseksi.


Reilu viikko sitten teippailin ompelunurkkauksen seiniä maalausta varten. Kaapin vuoro ei pitänyt vielä olla, mutta seiniä teippaillessa päätinkin ruveta nikkaroimaan kaappia, että tietäisin, sopiiko seinään valitsemani väri sittenkään kaapin tulevaan väriin.


Kaappia nikkaroidessa kipaisin kirpparilla ja löysin kolme somaa peltipurkkia, jotka sopisivat nurkkaukseen oikein hienosti. Vähän pullukkaiset, mukavan retrot purkit saivat nappikokoelman sisäänsä. Punaiset purkit maksoivat 2 euroa, keltainen 3 euroa.

Olen tainnut nähdä juuri samanlaisia purkkeja aikaisemminkin kirpparilla niin, että niissä on Dymo-koneella naputellut tekstit kyljessä. Oma Dymoni on ollut rappiotilassa jo vaikka kuinka kauan, mutta jos saisin vempulan toimimaan, voisin itsekin kirjoittaa tekstit purkkien kylkeen. Ovatkohan nämä purkit jotakin merkkiä? Näitä on varmaan aikoinaan näkynyt monenkin ihmisen kotona.


Ompelunurkkaus ei ole vielä aivan valmis, mutta en tietenkään malta olla esittelemättä välivaiheita. Räpsyttelenpä kuvia uudesta ilmeestä ja palaan takaisin asiaan myöhemmin tänään!

 
Mukavaa sunnuntaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!