lauantai 13. helmikuuta 2016

Nyt lähtee!Ihan muuta piti ruveta edellisen kaapin jälkeen askartelemaan, mutta sattuipa tähän väliin sopivasti semmoinen sauma, että pääsin pakettiautolla rautakauppaan. Pakettiautoreissu rautakauppaan tarkoittaa tietenkin, että silloin häätyy ostaa kaikkea sellaista, mitä muuten ei voisi.


Niin kuin nyt holtittomasti rimaa ja viisi pakettia kaksimetristä liimapuulevyä. Ompelunurkkaus saa pian kyytiä.
Suunnitelmat elävät sitä mukaa, kun sahailee. En ole vielä ollenkaan varma, minkälaiset ovet kaappiin teen.  Tällä kertaa suunnittelin kaapin ulkomitat niin, ettei kallista levyä menisi turhaan hukkaan. Kaksimetriseksi se meinaa nyt alkaa.
Runkopalojen sahaaminen ei ollut homma eikä mikään, mutta tästä eteenpäin edetään nyhjäten. Hetihän se tuli ensimmäinen ongelma vastaan: ristimitta heittää 1.5 senttiä! Tulisipa joku oikein näppärä ja älykäs kolkuttelemaan kaappia juuri oikeista kulmista, niin pääsisin naputtelemaan taustalevyn paikoilleen ja tekemään niitä oikeita, paljon mukavampia juttuja!


Mitähän tästä nyt tulee? Alkuvaihe on aina kaikkein jännittävin. Silmät kiinni pitää edetä, kun on niin hurjaa.


2 kommenttia:

 1. Siis nostan hattua sille, että teet itse huonekaluja. Olet kyllä tosiaan taitava.
  Kaapista varmasti tulee todella hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nikkarointi on kyllä jännää puuhaa; koko ajan oppii jotakin uutta! Toivotaan, että kaapista tulee semmoinen kuin on tarkoitus.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!