lauantai 20. helmikuuta 2016

Manu 2Tänään ei juhlita suotta.
Täyttäähän Manu
kaksi vuotta!


Manu vietti eilen kaksivuotissyntymäpäiviään. Merkkipäivän kunniaksi järjestimme kemut. Yritin kuvata molempia koiria synttärikoristeiden vierellä istumassa, mutta pöydällä odottava herkkukippo sai poikien pollat niin sekaisin, että liian lähekkäin istumisesta syntyi oikea mellakka. Niin se vain on, että kaksi urosta ei voi milloinkaan istuksia muuten vain vieretysten varsinkaan, jos lähellä piilee aarre. Rähinän tuoksinnassa kaikki koristeet ja kynttilät kaatuivat. Koirat säikähtivät raskaan liitutaulun rämähdystä, eivätkä enää millään olisi suostunut poseeraamaan sen vierellä. Kaipa niille jäi nyt vakava kammo liitutaulua kohtaan, mikä on minun mielestäni aivan oikein.


Juhlat alkoivat hurjistuneissa merkeissä, mutta päättyivät aivan rauhallisesti.

Päivänsankarille ja toisen päivän sankarille tarjoiltiin parasta herkkua, jauhelihaa suoraan lihatiskiltä.

Kylläpä meillä oli kaikilla niin mukavaa!


6 kommenttia:

 1. Onnea Manu!
  Äkkiä se aika rientää, kun vastahan Manu oli ihan vauva..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Niin menee nopsaa aika! Katseltiin vanhoja koiravideoita juuri, ja tuli niin kova ikävä pikkuisia pentuja!

   Poista
 2. Onnea Manu! Voi toisia rähisijöitä. Meillä ei ole enää kuin yksi koira, mutta nämä kaverukset eivät koskaan tapelleet ruoasta. Nyt jo edesmennyt kiilasi suvereenisti nykyisen ja se väisti sitten ja komentamalla välillä vuoronvaihtoon onnistui syödä samalta lautaseltakin (tai välillä söivät kyllä samaankin aikaan samalta, mutta kyllä siinä kohtelias välimatka pidettiin, vaikka mitään ärinöitä ei ollutkaan).

  Minä olen ollut vähän huono viettämään näitä koirien synttäreitä, mutta tänä vuonna pitää vissiin ryhdistäytyä, kun lapset ovat jo etukäteen puhelleet, että 11 v täyttävälle pitää tehdä koirien kakku. Pienempi rupesi kyselemään kanojenkin syntymäpäiväkakkujen perään. Onneksi en muista sen kummemmin kuin, että kesällä ovat kukin joskus meillä kuoriutuneet, niin ei tartte rupea kanansynttäreitä seitsemää kertaa juhlimaan ja kukot vielä päälle :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nämä hurtat tappelevat muustakin kuin ruuasta, lähinnä elintilasta. Elmo varsinkin on nykyään kovin ankara isä, ja sillä ärsyttää, jos Manu-rassu tulee liian lähelle, etenkin silloin, jos Elmo on rapsutusta vailla.

   Juuri vanhoja pentuvideoita katseltiin, ja muistelin, miten Elmo antoi Manun pikkupentuna mennä omalle ruokakupilleen. Elmo vain jäi tuijottamaan surullisena, että äiti katso, se syö minun ruuat. Nyt ei tuommoinen röyhkeys tulisi kuuloonkaan: Elmo kyllä pitää huolen siitä, että saa tarpeeksi ruokaa.

   Kanojen synttärit kuulostaa melko veikeiltä :) Minusta on hirmu kiva ottaa koirien synttäripäivänä aina höpsöt juhlakuvat koirista. Niitä itseäänhän ei kiinnosta synttäreissä muu kuin ruoka.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!