tiistai 9. helmikuuta 2016

Kippikaappi eteiseenNo niin, kippikaappi on nyt valmis. Heti se kiipesikin seinälle ja rupesi empimättä töihin. Ihan jeeees siitä tuli, vaikkei täydellinen olekaan. Vähän harmittaa, etten maalannut kaapin sisäpuolta, kun siihen oli vielä mahdollisuus. Sekin harmittaa, että kalustelakka ei peitä tarpeeksi, ja paklaukset kuultavat lakan läpi.
Kaappi sai nyt kantaakseen isohkon laatikollisen pipoja, hanskoja ja villasukkia. Aivan mahdottomia ei tähän 15 senttiä kapeaan kaappiin mahdu, mutta kyllä se eteisen kaaosta omalta osaltaan taltuttaa.

Muutoin valkoisessa eteisessä alkaa olla jo useita kirkkaita väripilkkuja. Ariksen valaisimen kajo tuntuu kohdistuvan nätisti punaista kaappia vasten.Nolla euron kirppislöytö, kummallinen aasialainen säästöporsas, pääsi kaapin päälle pitämään jöötä.
Ylemmästä kuvasta vasemmalle katsoen näemmekin sitten seuraavan kaapin, joka on juuri nyt poistouhan alla. Kaatopaikkakuormasta jossakin herkässä mielentilassa pelastettu kaappi on niin umpiruma, että vihasin sitä heti, kun se paikalleen pääsi.


Nyt on nikkaroinnista kokemusta kahden pienemmän kaapin verran; molemmilla kerroilla opin vaikka mitä uutta. Näin jälkikäteen kuulin myös näppäriä niksejä oikealta remppamieheltä. Josko uskaltaisi oikein ruveta törsäämään ja ostaa materiaalit siihen varsinaiseen kaappiin, jonka perään olen niin kovin haikaillut.10 kommenttia:

 1. No tuohan on ihan täydellinen. Kuvissa värikin näyttää tosi hyvältä. Oot sä vaan taitava nikkaroija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Ei se sentään täydellinen ole, mutta ihan riittävän hyvä.

   Maalin sävy on ihan kiva, mutta tämä olikin lakkamaalia, ei kalustemaalia. Ehkä se siksi kuultaa noin läpi, vaikka olisin halunnut peittävän pinnan.

   Poista
 2. Hieno kaappi ...tyttö oli kiinassa opiskelemassa ja sai lahjaksi sieltä kaksikon samannäkösiä patsaita tytön ja pojan liittyy jotenki lapsentuloa tuottavaan onneen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Vai lapsentuloa tuottavaa onnea! :D No toivottavasti tämä ei sentään ole yleistä tietoa. Nyt aivan nolostuttaa, että meillä on sellainen patsas eteisessä!

   Poista
 3. Millonkahan minäkin uskaltautuisin nikkaroimaan?? Sitä ennen pitäs saada aikaiseksi saman tyyppinen naulakko kuin teillä. Miten kettinki on kiinnitetty tankoon? Ja naulakkoon liittyen vielä : Sarviksen vanha Majuri, 10snt (oli aiemmin nuista puhe).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskaltaudut, uskaltaudut! Itse ajattelen tämän rahan kautta: jos ensimmäinen työ meneekin mönkään, ei kannata tuhlata tarvikkeisiin heti alkuunsa tolkuttomasti rahaa. Joku pienikokoinen työ alkuun? Ja Diagnoosi sisustusmanian nikkarointipostauksista kannattaa ammentaa oppia!

   Rautatankoon on porattu reikä sellaiselle koukulle, joka reiästä ujutetaan läpi. Koukkupuoli tulee yläpuolelle, ja kettinki kiinnittyy siitä. Tangon reiän molemmin puolin on mutterit, jotka pitää koukun paikoillaan :)

   10 senttiä!!! Ei ole totta! Juuri viikko sitten hypistelin vanhantavaranmyymälässä kympin Majuria, mutten raaskinut ostaa, kun sanasi parin euron Majureista muistuivat mieleen.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos vain! :) On se nikkarointi mukavaa puuhaa!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!