maanantai 29. helmikuuta 2016

KevätparturissaVielä näyttää lämpömittari pakkaslukemia, mutta sen verran kevättä jo eletään, että uskaltauduin trimmaamaan koirien turkit ensimmäistä kertaa tälle vuodelle. Yritämme trimmata ne syksyllä mahdollisimman myöhään ja keväällä mahdollisimman aikaisin, mutta silti turkki ehtii aina levähtää aivan hirveän näköiseksi. Talvella paksu pehko saa lämmittää poikia, etteivät turhaan palele.

Trimmaaminen on rasittavaa ja sotkuista puuhaa, mutta säästäähän siinä joka ikinen leikkauskerta vajaa satasen, kun itse tekee. Elmolla näytti olevan tosi paljon harmaita karvoja. Manulla taas karva oli päässyt vanuttumaan sieltä täältä. Manun trimmaaminen on aivan kuin lammasta keritsisi; koko koira on yhtä kikkaraa karvaa.
 
Tadaa! Manu on valmis! Trimmauspenkissä ilme oli vielä kovin toisenmoinen ja koira itkeä pillitti niin kuin neiti. Trimmauksen jälkeen Manu on yhtä hymyä.

 Sama juttu Elmolla! Kyllä nyt kelpaa.

Manulla on minusta lahjoja ennen - jälkeen -kuviin, ja sen kannattaisi ehdottomasti pyrkiä esimerkiksi Ostos-TV:lle töihin. Oli aihe mikä vain, Manu voisi näyttää ruttuista :( -ilmettään mustavalkoisissa ennen-kuvissa ja tulla sitten pää kallellaan kenottamaan jälkeen-kuviin.


Miten voi koiralla olla noin surkea ilme? :( :(
Elmosta tuli taas hieno poika. Hirveä kitinä ja vikinä trimmaustuolilla, mutta heti sen jälkeen koko naama yhtä hymyä.
Maaliskuuhun lähdetään uudella ilmeellä! Katsotaanpa, koska trimmaus on seuraavan kerran edessä.


2 kommenttia:

  1. Hienoilta näyttää taas pojat. Kiva kun naamatkin näkyy taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Manu-raukan silmät peittyvät aina järkyttävän karvapehkon alle. Se näyttää aina niin söpöltä, kun saa silmät taas esiin :)

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!