torstai 25. helmikuuta 2016

EteisessäEteinen ehti menettää kiinnostavuutensa, kun sain punaisen kippilaatikkosysteemin valmiiksi ja siirryin toisen askareen pariin.Siellä se eteinen yhä on, vanhalla tutulla paikallaan! Seinät, katot ja lattiat ovat yhä valkoiset, mutta yksittäiset asiat tuovat mahdottomasti väriä tilaan.

Ompelunurkkauksessa taas avohylly on päässyt paikoilleen. En saanut tuota alavasenta ruuvia porattua. Yritin kahdesti, mutta vastassa oli joku elämää kovempi materiaali, ja annoin sitten olla. Hyvin näyttää hylly kolmellakin ruuvilla pysyvän paikoillaan.


Ja onko aika makea väriyhdistelmä? Tervetuloa 60-luvulle. (Harmi, kun otan aina kuvat vinoon. En ole varma, kumpi on vinossa, pää vai kamera.)

Viikko on taas hujahtanut mahdotonta vauhtia eteenpäin. Huominen vielä, ja päästään viikonlopun viettoon!


12 kommenttia:

 1. Toi kenkähylly on kyllä hieno ja miten paljon siihen mahtuukaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen tosiaan mahtuu kenkiä vaikka kuinka! Kenkähylly on kyllä sellainen rakennelma, johon ei olla vielä edes kyllästytty!

   Poista
 2. Ihanan värikästä! Ja on muuten muutamat tennarit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Mies on keräillyt Consuja ikiajat. Mulla on tuossa kolmet tennarit, pojalla yhdet.

   Nyt ollaan siinä onnekkaassa tilanteessa, että pojan kengän koko on sama kuin minun. Ihan parasta! Yritän houkutella poikaa innostumaan sellaisista kengistä, joita minä voisin sitten pitää, kun poika kasvaa ohi. (Kahdet kengät hankittu tähän tapaan tähän mennessä.)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitokset! Eteinen on kyllä yhä vain vaikea tila; siellä on aina tavaraa tulossa ja menossa. Kierrätysroskille erityisesti pitäisi keksiä joku järkevä paikka, niin eivät lojuisi koko ajan näkösällä.

   Poista
 4. Haa, joku muukin kuin minä ei osaa pitää kameraa suorassa :-) Pirtsakat värit ja musta kaikki 60-luvun tyylinen näyttää ihanalta just nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten meillä on molemmilla viallinen kamera! Minä veikkaan sitä. Olisi siinä kyllä sellainen ruudukko-toimintokin, mutta sen esiin kaivaminen vaatisi hirveää perehtymistä ja muutenkin kiinnostusta suoriin asioihin.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!