sunnuntai 10. tammikuuta 2016

SunnuntainaVoi mikä ihana auringonpaiste meitä tänään koettelikaan! Sieltä se tulee, vähän kerrallaan!

Olohuoneessa on kaksi keskeneräistä projektia levällänsä. Etuallalla on uusi virkkuutyö, jämälankaviltti, josta pitäisi tulla värikäs ja mukava, mutta josta uhkaa tulla synkkä ja sekava. Emme kuitenkaan arvostele keskeneräistä työtä, joten virkkaus jatkukoon.


Taka-alalla näkyy pinkki nojatuoli, joka yhä vielä kaipaa nitojaa. Ostin myyjän avustuksella kahdenlaisia niittejä, joista kummatkaan eivät nitojaan sovi. Pitää yrittää käydä vaihtamassa niitit, vaikka paketit onkin avattu: harmittaa vietävästi, jos 14 euroa menee tällä tapaa kankkulan kaivoon. Myyjän moka kuitenkin, kerran otin oman nitojani mukaan ja erikseen kysyin sitä varten sopivia niittejä.

Huomenna voisikin sitten taas siivota kodin kuntoon ja raivata viimeisetkin joulujutut pois. Enää ei huvita katsella edes jouluvaloja tai höyhenkranssia. Aivan tavallinen arki on taas erittäin tervetullut!4 kommenttia:

 1. Pitsiliinatyynyt näyttävät ihanan herkiltä! Ja lepotaukoon kutsuvilta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo tyynyt on meillä verrattain uusia, ja tykkään niistä kovasti :)

   Poista
 2. Viltistä tulee varmasti oikein ihana, ainakin värit ovat kivat :)
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkkasin ensin ihan innoissani monta riviä, mutta nyt tämä virkkaus lähti jotenkin synkempään suuntaan! Jämälankavarastoihin on jäänyt kaikki ankeat värit. Ne pitäisi saada käytettyä pois, mutta samalla lopputuloksen pitäisi olla värikäs. Vaikeaa on!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!