sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Puuh!Siivouspäivä lopuillaan. Räsymatot, peitot ja tyynyt ovat olleet pihalla tuulettumassa. Melkein on kaikki tiptop uuteen viikkoon.
Vasta nyt sain viimeiset jouluun viittaavat asiat vietyä ullakolle: punainen täkki ja pitsiviiri jäävät odottelemaan ensi joulua. No lampaantalja on vielä menemäisillään kaappiin ja saadut joulukortit nököttävät puoliesillä. Mitähän niille pitäisi tehdä? Julmettua heittää pois, mutta mitäpä niitä säästääkään.


8 kommenttia:

 1. Säästä joulukortit nipussa joulukoristelaatikossa, jos otat laatikon esille jo hyvissä ajoin joulun alla. Joulukorttipinosta voit tarkistaa keiltä kaikilta sait joulukortin ja lähettää kaikille teitä muistaneille joulukortin, jos olette vuoden aikana vielä olleet tekemisissä. Tämän tarkistuksen jälkeen voit askarella korteista pakettikortteja lahjoihin. Jos et jaksa askarrella, voit heittää joulukortit hyvillä mielin pois, koska olet kuitenkin säästänyt niitä jo vuoden ja tarvitsit niitä lähettäjien muistamiseen.

  Kas näin kaikilla on hyvä mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä monet harrastaa! Meillä tosin on tapana joko olla kokonaan lähettämättä kortit tai sitten lähettää kaikille, jotka vain muistaa, riippumatta siitä, saiko heiltä edellisenä vuonna kortin.

   Mutta näppärä idea :)

   Poista
 2. Mä yleensä säästän joulukortit vuoden ajan. Niistä on sitten seuraavana jouluna helppo tarkistaa, kenelle lähettää joulukortit. Uusia kirjoitellessa käyn vanhat kortit läpi ja säästän kauneimmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni tekee näin! Mitä teet kauneimmilla korteilla? Laitatko tulevana vuonna esille?

   Joulukortit tulevat harmittavan myöhään. Tänä vuonna saatiin osa korteista joulun jälkeen. Olisi kiva, jos ne olisivat jo alkuvuodesta kotona joulumieltä tuomassa.

   Poista
 3. Mulla on kaikki kortit tallessa. Niitä voi käyttää askarteluissa myöhemmin.
  Puhdas koti on kyllä ihana ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei tee mieli guuglettaa joulukorttiaskarteluita yhtään, mutta ensi vuonna kyllä perehdyn siihen, mitä joulukorteista voi askarrella :)

   Poista
 4. Joskus olen joulukortteja säästellyt, mutta eihän niillä mitään tee, joten nykyisin heitän joulun jälkeen pois...mitä tuhlausta!..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ollut tapana jonkinlaisesta kohteliaisuudesta lähettäjää kohtaan säästää kortteja jossakin laatikon perällä vuoden verran :))

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!