lauantai 30. tammikuuta 2016

Pari kaunistaTäällä elellään vielä laalaa-maassa nikkaroinnin keskellä, mutta vaihtelun vuoksi kaivelin viime viikolta pari kivaa keittiökuvaa. Juuri nyt olohuone on sahanpurun peitossa ja keittiössä on kiva tiskivuori, mutta ei se haittaa! Kohta on kaappi valmis ja sitten voi keskittyä muihin, vähäpätöisempiin asioihin.


Meillä ei kyllä oikeasti ole koskaan siistiä. Aina on joku hirveä projekti päällänsä. Olisipa oma verstas, jossa voisi rauhassa sotkea menemään.
Tämän postauksen oli tarkoitus olla vaihtelua ainaiseen allaskaappijauhantaan, mutta enhän minä voi olla siitä puhumatta. Paklasin ruuvinkolot yötä vasten, jotta aamulla pääsin hiomaan ja paklaamaan ne uudemman kerran. Sain myös saranat säädettyä niin, että ovet ovat vihdoinkin samalla tasolla! (Siis yläosista; alhaalta toinen ovi on alempana kuin toinen. Veikkaan, että ristimitan heitto näkyy nyt tässä. En välitä, annan olla!)


Nyt pitää odotella pakkelin kuivumista ennen hiomista ja maalausta. Vähän jännittää, mutta ajattelin kokeilla vuolla saranoita puuosien sisälle. Sitten enää kaapin sisäpuolelle stopperi ja magneetit oville ja kaapin pitäisi olla valmis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!