perjantai 22. tammikuuta 2016

MaalauspuuhissaNyt on pottulaatikot maalattu! Vähän meinasi jo raakalaudan katseleminen alkaa kyllästyttää, mutta nyt lootat ovat taas ihan uudenlaiset. Saivatpahan taas lisää jatkoaikaa!

Olipa jännä lukea eilisen postauksen väriarvauksia. Suurin osa veikkasi keltaista tai turkoosia pottulaatikoiden uudeksi väriksi.


Ja katsokaas; minttuun vivahtavaa sinistä!
Sekä keltaista! Nappiarvaukset! :) Sinipohjainen ruusuhuivi on uusia kirppislöytöjä. Tässä kuvassa on minusta aivan ihanat väriyhdistelmät. Eipä tarvitsisi laittaa kenkähyllyyn ollenkaan kenkiä, niin voisin vain jättää ruusuhuiveja lojumaan puolihuolimattomasti ympäriinsä.

Yleensä suosin kaikissa pienissä ostoksissa kotimaista, mutta maalit ovat kovin kalliita, ja pihiys iski. Nyt päädyinkin hinnan perusteella Clas Ohlsonin valmiiksi sävytettyihin maaleihin. Maalikaupassa litran purkki maksaa helposti melkein 30 euroa sävytettynä; nämä maalit (joskin vain 0.75-litraiset purkit) maksavat puolet vähemmän. Aikaisemmin olen käyttänyt keltaista maalia askartelutyyppiseen maalaukseen, ja nyt rohkaistuin kokeilemaan isomman kalusteen maalausta. Ei mitään pahaa sanottavaa näistä ruotsalaisista maaleista; levittyvät hyvin, kuivuvat nopeasti, eivät haise.


Keltainen ja minttuun vivahtava sininen näyttävät minusta hirmuisen kivoilta yhdessä! Eteinen on vielä hyrkyn myrskyn maalauksen jäljiltä, mutta nyt, kun on päästy alkuun, täytyy koettaa sisustaa tuohonkin vaikeaan tilaan vähän lisää iloa ja väriä.


Hatuille, hanskoille ja kierrätysroskille ainakin pitäisi taikoa jostakin lisää tilaa. Mitähän sitä keksisi?


6 kommenttia:

 1. Oikein kivat valinnat! :) Ja käy hyvin sävyt toisiinsa!

  VastaaPoista
 2. Kauniit ovat laatikot nyt, pirteän näköiset! Kiva teillä kuitenkin, kun on lämmin eteinen, meillä Ok-talossa kylmä eteinen (nyt on ollut pakkasen puolella), sitä ei viitsi juuri sisustaa kuin kesällä :) Ps. siellä on vaan miehen vaatteet, omat ulkovaatteeni pidän keittiön komerossa, miestä ei tunnu haittaavan vaatteiden kylmyys...

  VastaaPoista
 3. Minttu ja keltainen toimii hyvin :) Kiitti maalivinkistä, en oo tajunnu koskaan katella maaleja Clas Ohlsonilla!

  VastaaPoista
 4. On kyllä kivat värit. Ja sitten kun keksit ratkaisun kierrätysroskien säilytystilaongelmaan niin kerro toki meillekin, tää on ikuisuuskysymys. :)

  VastaaPoista
 5. Oi ihanan värikästä ! Mä olen kanssa katsellut clasulla maaleja mutta en oo arvannut ostaa, mutta nyt taidan minäkin. Nehän on kyllä siellä halpoja, ja onhan Ruotsalaisilla paljon laadukkaita tuotteita ;)

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!