torstai 21. tammikuuta 2016

KangaskaaosOmpelunurkkaus räjähti eloon muutama päivä sitten. Tekeillä on kaksi uutta kokeilua ja kaksi vanhaa tuttua. Kokeiluompelusten onnistuminen vaikuttaa tällä erää epävarmalta. Onneksi vanhoihin, hyviksi todettuihin kaavoihin voi aina luottaa, niin säilyy hyvä mieli.

Pieniä tilkkutöitä varten tilkkukankaat täytyy levittää ympäri lattioita, tietysti. Koirat ovat sekasorrosta liikuttavan onnellisia. Ne nuuskuttelevat kankaita ja oikaisevat lepoon milloin yhden, milloin toisen kankaan päälle.Kaksi uutta mollamaijaa piti vielä ruveta väkertämään. Ajattelin, että voisin laittaa valmiin mollamaija-armeijan jonnekin hyllyn reunalle hymyilemään.


Jos intoutuu ompelemaan, täytyy välistä muistaa tehdä muitakin asioita. Tutkailinkin jo maalipurkkikaapin sisällön läpi, ja koska maalivalikoima vaikutti surkealta,  suuntasin maalikaupoille. Jospa tänään kerkeäsi vähän maalailemaankin!


2 kommenttia:

 1. Täälläkin on melkoinen kangaskaaos! Vihdoinkin pääsin koneelle, on nimittäin takunnut koko alkuvuoden, en ole saanut inspiraatiota. Nyt pengon tilkkuja ja värkkään niistä leikkimökkeihin liinoja, verhoja, tyynyjä, patalappuja ja pyyhkeitä. Uskomattoman pienistä tilkuista niitä saakin tehtyä.
  Olen laittanut paksua villakangasta vanuksi nukenpeittoihin ja patalappuihin ja sänkytyynyistä saa tehtyä 4 pientä sisätyynyä.
  Eilisellä kirpparikierroksella tein uskomattomia löytöjä: nukenvaunut 18e, silitysrauta ja -lauta 5 e ja nuken pesupöytä 10 e...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, leikkimökki! Se ja nukkekoti olisivat varmasti sellaisia asioita, joihin hurahtaisin aivan täysillä. Onneksi meillä ei ole kumpaakaan, mulla on jo näiden itse ommeltujen mollamaijojen kanssa vaikeuksia pysyä kohtuudessa!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!