sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Kalle pääsi seinälleJokunen vuosi sitten ullakolta lojumasta löytynyt Kalle-lehden kansi vuodelta 1956 kehystytettiin liikkeessä. Kesti vuoden pari, että taulu lopulta saatiin seinälle asti, ja nyt se koristaa olohuoneen työpisteen liitutauluseinää.Tänään meillä on siivouspäivä, ja otin varaslähdön joulukoristeiden siivoamiseen. Muutaman, enemmän talvisen kuin jouluisen jutun jätin, mutta nyt on taas joulukoristelaatikko viety ullakolle seuraavaa vuotta odottelemaan.


Joulu on jännä juttu; ensin sitä odottelee into piukalla ja lokakuusta lähtien odottaa, josko saisi jo ruveta jouluhössöttämään. Jouluaika ei ehdi edes päättyä, kun pyhien jälkeen kaikki jouluun liittyvä alkaa tuntua ankealta ja tunkkaiselta. Onneksi joulusta eroon pääseminen sujuu sutjakkaasti, ja pelkkä koristeiden poistaminen tekee kodista taas ihan uudenlaisen!


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitokset!

   Muistin muuten vuoden väärin; se näyttääkin olevan vuoden 1954 lehti.

   Poista
 2. Olen kanssasi täysin samaa mieltä joulukoristeista! Joka vuosi niitä on yhtä kivaa laittaa, ja sitten ihan yhtä kivaa ottaa pois.

  Kalle sopii seinälle hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmasti aika yleistä! Joulua ennen sitä yrittää himmailla, mutta joulun jälkeen ei halua edes katsoa mitään joulualennusjuttuja päinkään! Kyllä nyt on taas saatu vuodeksi riittämiin joulun vietosta!

   Poista
 3. Tiedätkö tein ahaa-elämyksen kun bongasin sut tuolta facebookin ryhmästä.. :D Asuttiin samoilla huudeilla aikoinaan ja meidän muksut oli samassa tarhassa! :D
  Seurasin sun blogia jo silloin mutta kadotin sen sitten ja olen yrittänyt etsiä, olipa mukava yllätys tajuta kuka blogin takana on! :)
  Terkuin Riikka ja Alisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Muistan sinut! :) Voi että tarha-ajoista on aivan ikuisuus! Täytyypä kaivaa pojan tarhakansio esiin ja katsella vanhoja kuvia. Onneksi pienten puolen hoitotädit ottivat kuvia ja kirjoittivat muistelmia ylös; se kansio on aivan ihana!

   Poista
 4. Hauska. Minullakin on vanhojen lehtien kansia jemmassa, vaan enpä ole saanut niitä kehyksiin saatika en edes tiedä mihin ne laittaisin. Meillä asuu Kalle, tosin k-18 aineiston hallussapitoon vielä monta vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on kokonainen vanha lehti, sitä ei tarvitse saksia hajalle, vaan mahtuu ihan hyvin kehyksiin sellaisenaan! Jotkut vanhat Kotiliedet ja sen sellaiset näyttäisivät varmasti tosi kivoilta, jos niistä kehystäisi oikein kokonaisen sarjan!

   Kalle on ihana nimi! Joskus 80-luvulla varmasti yleisempi kuin nykyään. Ihana, tavallinen nimi, joka on käynyt jo harvinaiseksi :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!