maanantai 28. joulukuuta 2015

Värejä lapsen huoneessaPojan huone on jo jonkin aikaa kaivannut piristystä ja pehmeyttä. Huone on vaikeasti sisustettava, koska siellä ei ole yhtään ehjää seinää: kahdella seinällä on ovi, yhdellä ikkuna ja yhdellä kiinteä kaappirivi, joka sekin aukeaa ainoalle muuten vapaalle seinälle.

Turkoosi tehosteseinä ei ole alkanut kyllästyttää, vaikka sitä on katseltu pian neljä vuotta. Turkoosin sekaan punaista, keltaista ja retrokalusteita, niin näkymä alkaa miellyttää. Vanhat kotimaiset retrovalaisimet saatiin juuri paikoilleen, samoin pitkään tyhjänpanttina roikkunut 60-luvun seinälokerikko.
Kesällä luovuin lapsekkaiksi käyneistä Myyrä-julisteista ja laitoin tilalle kaksi 70-luvun Cocco Bill -lehteä, jotka laitoin sellaisinaan kehysten sisään. Taustalla on tavallinen musta askartelukartonki. Myyrä-taulut olivat nykyisiä julisteita isommat, joten toiselle taululle täytyi porata uusi ruuvi, että taulut pääsivät tarpeeksi lähelle toisiaan.
Pojan huone on nyt taas kiva ja lokoisa. Heti kun vuosi vaihtuu, alan touhuilla seuraavan sisustuskohteen parissa. Ompelunurkka kaipaa kipeästi selkiyttä, vanhaan nojatuoliin on jo ostettu uudet kankaat ja yhtä nikkarointiprojektiakin ajattelin reippaasti kokeilla. Mistähän sitä aloittaisi?


10 kommenttia:

 1. Ihana tuo lokerikko! Minä haluan kanssa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lokerikko oli pitkään tyhjänpanttina, ja meinasin jo, että myyn sen pois. Edellisessä asunnossa se ehti olla seinällä hetken aikaa. Nyt se on onneksi taas löytänyt paikkansa :)

   Poista
 2. Tuon turkoosin seinän kaveriksi sopii kyllä täydellisesti nuo retro huonekalut <3
  Mukavaa vuoden viimeistä viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin retrot ja antiikkiset huonekalut näyttää tosi kivoilta pirtsakoiden värien parina :)

   Mukavaa vuoden viimeistä viikkoa!

   Poista
 3. Kivan näköistä! Ja tosi hieno tuo lokerikko. Oih, ne myyräjulisteet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Myyrät oli söppänät, mutta meillä jo aikansa eläneet :)

   Poista
 4. Pikku lokerikko on kyllä huippu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ostin sen joitakin vuosia sitten paikallisesta vanhantavaranmyymälästä, jota ei enää ole. Veikkaisin, että se on 60-lukuinen. On olemukseltaan samaa sarjaa tuon tyyppisten tv-kalusteiden kanssa.

   Eikö tässä ole jotain vähän samaa kuin String-hyllyssä?

   Poista
 5. Silmä lepää tuossa huoneessa!
  Seinän väri on valloittava ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuossa turkoosissa on kyllä jotakin erityistä, kun ei ole ruvennut kyllästyttämään, vaikka onkin niin vahva ja näyttävä väri!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!