lauantai 26. joulukuuta 2015

Retrolamppu löydetty!Joululahjaostoksia tehdessäni piipahdin pitkästä aikaa oululaisessa vanhantavaran myymälässä, Pikku-Liinussa. Eteisen retrovalaisin oli ollut jo jonkin aikaa hakusessa, mutta jotenkin olin kokonaan unohtanut Pikku-Liinun! Sieltähän löytyi muutamakin varteen otettava vaihtoehto, mutta kun näin tämän keltaisen Ariksen 60-luvun valaisimen, tiesin löytäneeni sen, mitä etsinkin.


Niin jännittävästi sujui tämä ostotapahtuma, että melkein meinasi tulla huutokisa! Samaan aikaan myymälässä oli toinenkin ostajaehdokas, joka ilmeisesti juuri samaan aikaan keskusteli kanssakumppaninsa kanssa lampun ostosta, kun minä jo kiikutin sen kassalle. Kirpparilla nopeat syövät hitaat; ei kannata ruveta empimään!Ihana auringonkeltainen retrovalaisin kiipesi eteisen kattoon tuomaan valoa arkeen. Tämä olisi sopinut hyvin pojankin huoneeseen, mutta ei sitä yksi lamppu kaikkeen pysty!

8 kommenttia:

 1. Oi mikä väripilkku! Pikku-Liinussa onkin usesti aivan ihania valaisimia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Jotenkin se oli taas päässyt unohtumaan, mutta sieltähän niitä sitten löytyi, kun meni katsomaan :)

   Poista
 2. Tähän kohtaan sellainen hymiö, jossa on sydämet silmien tilalla. Aivan ihana lamppu!

  - nenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykästyin tähän palavasti! Vanhoissa retrolampuissa on sitä jotakin!

   Poista
 3. Oi, hienosti ois valaisin kyllä sopinut tuohon pojan huoneeseen! Ehkä sun on nyt löydettävä jostain toinen samanmoinen... (huomioi mun runosuonen armoton syke!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä oliskin sopinut, erityisesti turkoosi ja keltainen sopii hyvin yhteen! Mutta ei makiaa mahan täydeltä; kaksi samanlaista lamppua olisi ihan liikaa :)

   Poista
 4. kehtaanko kysyä paljonko maksoit tuosta lampusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehtaat toki, ja aivan sinua varten kävin kaivamassa keskustelun, jossa kaverille lampusta vuosi sitten intoilin. Satuin paikalle, kun liikkeessä oli -20 % alennukset valaisimista, ja alennuksen jälkeen lampulle jäi hintaa 76 euroa :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!