maanantai 28. joulukuuta 2015

Punaista retrovaloa


Taputan itseäni olalle: pitkän, pitkän junnausjakson jälkeen sain vihdoin syksyllä kiikutettua kasan retrovalaisimia sähköliikkeeseen johtojen vaihtoon. Pyysin etukäteen hinta-arviota, joka lopulta alittui reippaasti, kun työvalaisimista vaihdettiinkin pelkät töpselit.


Ariksen punainen pöytävalaisin lojui vuoden pari ullakolla (mitä ennen se oli lojunut mahdollisesti vuosikymmeniä jonkun toisen ullakolla). Työpöydän rautajalka piti ruuvata etäämmälle, että puristimen sai pöydän reunaan kiinni, mutta kun tympeään porailuhommaan lähti, asiat rupesivat luistamaan.

Livalin punainen seinävalaisin on kesän kirppislöytö. Pelkkä valaisin maksoi 4 euroa. Pyysin sähköliikettä säästämään kauniin katkaisijan, ja siinä se lamppu nyt kauniisti keikkuu pojan sängyn yläpuolella.

Ompelupöydällä on vielä yksi sininen Ariksen työvalaisin, mutta ompelupöytä on tällä hetkellä niin epäviehko näkymä, että päätin tällä erää olla lamppua kuvaamatta.


Ehkäpä uusi vuosi tuo uutta puhtia ompelutilan sisustamisenkin suhteen. Nyt kun pojan huonetta on saatu sisustettua astetta retrompaan suuntaan, on hyvä siirtyä toisen kohteen pariin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!