tiistai 29. joulukuuta 2015

Puisia asioitaJouluhulinat takana, ihana arki edessä! Juuri palasimme pohjoisen reissulta kotiin, ja matkalaukut, joululahjat ja muut tuliaiset odottelevat eteisessä purkamistaan. Pesukone jo pyörittää ensimmäistä lastiaan, ja pikkuisen ehdin uusia, hienoja tavaroita availla ja laitella kasoihin.


Joulukalenteri oli hirmuisen kiva projekti, vaikka onkin kiva, että se on nyt takana. Askartelujen lomassa sivupöydälle muodostui aivan vahingossa ihana sommitelma erilaisista puisista kynttilänjaloista. Näin joulun alla olen eritellyt puna-valkoiset jalat muun värisistä, mutta eikös vain tämmöinen sekamuotoinen armeija voisikin näyttää aika kivalta? Hieman juhlavalta mutta silti sopivan arkiselta. Jahka saan uuden tuliaiseni kuurattua, täytyy heti koettaa kynttiläjoukkiota sen pariksi.

Mikä onkaan uusi tuliaiseni? No sehän on pitkään hinkumani vanha taivaansininen penkki, jonka tänään vihdoin sain omakseni! Penkki on lojunut vuosikausia ulkovarastossa pahnan pohjimmaisena, ja aina silloin tällöin olen koettanut vinkkailla, että minulle se kyllä kelpaisi.

Pölyä ja sotkua on kertyny penkin pinnoille, mutta ei nyt mitään sellaista, mitä ei kunnon kuuraus pelastaisi. Maali on lähtenyt lohkeilemaan sieltä täältä, joten täytyy ensi alkuun oikein varovasti koettaa, kestääkö pinta juuriharjan syleilyä vai täytyykö tyytyä pelkkään pyyhintään.


Joko olen kertonut, mihin virkaan penkkiä meille uumoilin. Sen vain sanon, että keltainen ja punainen tulevat sopimaan penkin pariksi niiiiiiin hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!