sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Luukku 20: kirjanmerkki kolikoistaViimeisiä viedään! Enää muutama päivä jouluun. Silti monenlaista ehtii vielä puuhata ja touhuta, joten eipäs lannistuta!


Tämänkertaisen luukun takaa paljastuu pieni lahjavinkki vaikkapa kirjan mukana annettavaksi. Olin ihan innoissani, kun tämän keksin: nyt saa kaikki nurkissa pyörivät, ylijääneet matkamuistorahat ja mummonmarkat kyytiä! Tässä tulee kirjanmerkki kolikoista.


Reissusta ylijääneistä kolikoista tehty kirjanmerkki muistuttaa mukavista lomapäivistä.

Kirjanmerkkien tekemiseen tarvitset vanhoja kolikoita, pikaliimaa ja supermagneetteja. En tiedä, saako näitä tehokkaita pikkumagneetteja nykyään muualtakin, mutta itse tilasin niitä ensi kertaa tutuntutun suosituksesta netistä. Olivat jokseenkin hintavia ja postikulut maksoivat vaikka kuinka paljon, mutta peittoavat sellaiset surkeat, kömpelöt ja tehottomat askartelumagneetit sata nolla.


Nämä pienet magneetit lupaavat kantaa 1.1 kg. Se on minusta liioittelua, mutta jos laitan valmiit kirjanmerkkimagneetit korvanlehden molemmin puolin, ne pysyvät korvissa ongelmitta.
Tarkista ennen liimaamista, että magneetit menevät oikein päin, eivätkä hylji toisiaan. Minä liimasin kolikot niin, että näkyviin jää toiselta puolelta kruuna- ja toiselta klaavapuoli.
Niin nokkelaa, niin nokkelaa!


Mukavaa viimeistä adventtia! 


4 kommenttia:

Mukava, kun jätit jälkesi!