maanantai 21. joulukuuta 2015

Luukku 21: liitutaulukuvioitaEnää kolme yötä jouluun. Askartelut ovat muuttuneet laadultaan pieniksi, nopeasti valmistuviksi ja vähän sotkeviksi. Ompelukone on jo laitettu joululomille. Eilen aloittelin kaappien pikaista tommuuttelua ja järjestelyä; tänään tehdään perusteellinen joulusiivous.


Liitutaulutarra-askarteluita ehtii silti vielä tekemään vaikka kuinka mielin määrin. Eteisen koristukseksi leikkelin kaupunkisiluetin ja tähden ulko-oveen. Siluettikuvia löytyy netistä: kaupunkisiluetti on täältä ja tähti täältä. Liitutaulutarraa myydään markettien askarteluosastoilla ainakin kahden metrin rullissa.

Rulla menee kippuralle, mutta muutama teipin pala pitää sen paikoillaan, kun piirtää kaavaa.

Vähän se meni ruttuun, mutta ei sitä oikeasti luonnossa huomaa. Kaupunkisiluetti syrjäytti ovessa aiemmin olleet kesäperhoset. Ehkä keväällä, pääsiäisen tienoilla voisi taas leikata uuden kuvion.


4 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea! Taidan kokeilla välipäivinä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saksimisjutut on parhaita askarteluja! Liitutaulukuvioille löytyy netistä aika kivoja ideoita. Olen nähnyt ainakin erilaisia öttimörriäisiä, joita on askarreltu esimerkiksi valokatkaisijoiden ympärille :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pieniä eläimiäkin voisi saksia! Ihan mitä vain! :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!